Kétféle homeopátiás bogyót bevehetek-e egyszerre? (tudásbázis)
:D komoly..
Engem apjuk "meggyanusított", hogy azért vagyok ilyen lelkes, mert finom édesek a golyócskák:)
Viszont végre kezd rájönni, hogy mennyire hasznos, és mellékhatások sincsenek. Idén beszedettem vele is az Oscillococcinumot, nem is lett influenzás, mint tavaly. Persze azt mondta, ez véletlen. Az általad említett könyvnek utánanézek majd, nekem a Homeopátia napjainkban van meg.
Én is kisbabásként kezdtem a homeopátiával foglalkozni. Ha rákapsz az ízére, úgy fogsz járni, mint én. Ha elutazunk, az egyik kisebb sporttáska teli van bogyókkal, krémekkel és viszem a szakirodalmat is. :)
Jóideig szinte nem is volt un. gyógyszeresdobozunk, mert orvosság nem volt itthon egyáltalán, csak kötszer meg fertőtlenítő.
A homeopátia kézikönyve c. könyv pillanatnyilag szerintem a leghasználhatóbb anya-szemszögből.
Igen, orvos kell az alkati szerhez, alapos kikérdezés, néha kérdőív is van.
Szedheted a két szert együtt, semmi baj nem lesz tőle :)
Sziasztok,
csak az a fontos, hogy az alkati szerrel együtt ill. alkati kezelés alatt csak alacsony C5, C9 potenceket használjunk.
Üdv. minden homeobarátnak :)
Ezt egy orvos írta:
Töbféle potenciájú szert is lehet együtt adni. Nincs különösebb szabály erre, mivel a homeopátiás szerek nem zavarják egymásmüködését. A komplex homeopátiás szerekben sokszor egy tablettában 9-12 féle monokomponensű szer van egy tablettába összenyomva, és hatékonyan működnek.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hiszel a homeopátiás csodaszerekben? Én nem.. Győzz meg az ellenkezőjéről
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- A providenttől egy családon belül hány ember vehet fel kölcsönt egyszerre?
- Két férfival egyszerre
- Össze vagyok zavarodva :( lehet egyszerre két férfit szeretni?