Két kisfiam világrajövetele (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Két kisfiam világrajövetele
1 - 3200 g
2 - 3580 g
3 - 4050 g
(és mindhárman 41.5 hétre születtek)
Nagyon aranyosak a fiaid, nekem is két fiam van! A családod büszke lehet magára, hogy így kiálltak melletted! És te is büszke lehetsz magadra, hogy a körülmények ellenére ilyen jól álltad a sarat!
Nekem az első fiam 4800 grammal született és mivel hallottam én is, hogy a második mindig nagyobb kicsit féltem a szüléstől, de hála isten nálam ez a szisztéma megdőlt, mert a második fiam 3900 grammal született csak!
Igen, ez általában így van.
Nálam is így volt, a második nagyobb az elsőnél. Aztán a harmadik még nagyobb :)
Mondták is a kórházban, hogy a negyedik mégnagyobb lesz. Hát nálam nem, mert negyedik már tutira nem lesz :)))
A cikkről szólva.
Nekem is tetszett, szerencsés vagy, hogy annak ellenére, hogy nem volt jó kapcsolatod a szüleiddel, mégiscsak melléd álltak abban a nehéz időszakban. És szerencsés vagy, hogy egy kicsi mellett rátaláltál az IGAZIRA :)
Szia gratulálok a 2 kisfiadhoz,nagyon édesek.Nekem 2 kislányom van,az első 3350g-mal a második 4030g-mal született.Milyen érdekes általában a második baba mindig nagyobb sullyal születik én ezt olvastam.Hát látom,hogy nem csak nekem lett így.
Jo egézséget nektek.
Ugrás a teljes írásra: Két kisfiam világrajövetele
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek a kisfiamon!
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Kötelező megkezdeni az iskolát, ha a kisfiam jövő augusztusban betölti a 6. életévét?
- Levike világrajövetele
- Imádott kis Hercegnőm, Amira Alma világrajöttének története
- Pici Pocaklakónk világrajötte