Gratulálok a kislányodhoz gyönyörű!:-)Kivánom,hogy a mostani szülésed is könnyű és gyors legyen!!Sok boldogságot,örömöt és egészséget neketek!!!:-)(Barátnőm is 31-re van kiirva:-)
Gratulálok a lányodhoz!!!Várjuk a következő cikkedet!Nekem is meconiumos volt a magzatvizem,én aug.4re voltam kiírva de 2án megindították a szülést emiatt..tényleg túlhordtam???
Gratulálok a pici lányhoz! Tudom a naplódból, hogy a napokban vagy bent a második picivel, akivel nem volt egyszerű a terhesség. Már alig várom, hogy írj, remélem minden rendben van!
Amikor először megpillantottam Őt és rám fektették, furcsa érzések kerítettek hatalmukba.
Elméletben ugye tudtam, hogy Anyává válni csodálatos dolog, de abban a pillanatban éreztem is ezt a gyönyörű és szóval le nem írható érzést.
Azóta már arra is rájöttem, hogy csak Vele váltam teljessé: sok dolog, amit Ő Előtte fontosnak hittem mára értelmét vesztette, életem minden percének középpontjában Ő áll! Imádom az én Gyönyörűségemet!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.