Keszőcse Emike módra recept
A Keszőcse Emike módra hozzávalói:Hozzávalók:
1 kg fejtett meggy
liszt
cukor
A Keszőcse Emike módra elkészítési módja:
Elkészítése: Egyszerű kompótot készítünk a meggyből, ízesítjük, majd amikor kész, behabarjuk. Egy kisebb edénybe 4-5 fakanál lisztet vízzel kikeverünk, félre húzzuk a kompótot ,és folytonos keverés mellet besűrítjük a keszőcsét. Hideg helyre tesszük, hogy jól kehüljön mert csak hidegen fogyasztjuk, húsok melle. A kihűlt szósz olyan állagú mint a puding. A keszőcse különösen nyáron a legfinomabb a legnagyobb melegekben.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: 814bd549b5, 2022. márc. 13. 18:21
A keszőcse emike módra elkészítési módja és hozzávalói.