Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Keszőcse Emike módra recept

Keszőcse Emike módra recept

A Keszőcse Emike módra hozzávalói:
Hozzávalók:
1 kg fejtett meggy
liszt
cukor


Keszőcse Emike módra

A Keszőcse Emike módra elkészítési módja:
Elkészítése: Egyszerű kompótot készítünk a meggyből, ízesítjük, majd amikor kész, behabarjuk. Egy kisebb edénybe 4-5 fakanál lisztet vízzel kikeverünk, félre húzzuk a kompótot ,és folytonos keverés mellet besűrítjük a keszőcsét. Hideg helyre tesszük, hogy jól kehüljön mert csak hidegen fogyasztjuk, húsok melle. A kihűlt szósz olyan állagú mint a puding. A keszőcse különösen nyáron a legfinomabb a legnagyobb melegekben.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A keszőcse emike módra elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook