Késik a táppénzem. Ez mitől lehet? Mikor kapom meg a többit? (tudásbázis)
öööö... izé... én is sms-ben kapom az értesítést, de ott is oda van írva a közlemény:))))
(persze ez már lehet bankfüggő, hogy melyik küldi az sms-ben a közleményt is, lehet hogy a tiéd nem teszi bele:)))
én is utalásról beszélek:))
van közlemény rovat, ott meg tudod nézni ezeket az infókat:)
igen:S
Köszönöm a válaszokat:)))
majd dec. örülök:)))
a táppénzes papír beérkezésétől számítva 30 napon belül utalnak (ez praktikusan azt jelenti, hogy a 30. napon, szóval véletlenül sem előbb).
tehát most, novemberben a szeptemberi zsetont kapod. (mert gondolom szeptemberről október első napjaiban kaptál táppénzes papírt)
Ha jól láttam szept. 1-től vagy tp.-n, a 8000 Ft nagyon valószínű, hogy a szeptemberinek az a része ami már nem betegszabadság.
Az októberi tp. örülj, ha megjön dec közepén. Szeretnek 30-60 napokra fizetni a beérkezéstől.
Múlthónapban 1-28ig le lett adva a táppénzes papír. Főnök mondta, hogy a Föv. EÜ pénztártól kapom már. Pénteken az 55.000 ft helyett érkezett a számlámra kemény 8000 Ft... a maradékot mikor fogom megkapni?
Be kell menni szólni érte? vagy ez hogy műkodik?
További ajánlott fórumok:
- Késik a mensesem, vajon terhes lehetek?
- Számlára az inkasszót csak a tartozás erejéig tehetnek, vagy amíg inkasszó rajta, addig a többit se lehet levenni a számláról?
- Mit lehet tenni, ha a munkáltató nem akarja terhesen tovább fizetni a táppénzemet, de már nem tudok visszamenni dolgozni?
- Rövidebb tincs hosszát lehet valahogy korrigálni, vagy ahhoz kell vágni a többit?