Késik a mensim, de a teszt negatív. Tud valaki segiteni? (tudásbázis)
Azt mondom, annak örülj, hogy most nem pozitív a teszted. Azért ha továbbra sem jelentkezik a mensid, mindenképpen nézesd meg dokival magad, lehet egy ciszta, vagy hormon, vagy bármi.
Igen, nagyon rossz volt nekem, nagyon megviselt. Még mindig sokszor eszembe jut a dolog és nagyon szégyellem magam, hogy így történt. Mostanra azért szerencsére jól alakulnak a dolgok, 4 hónappal a missed ab után összejött... :)
Ez a hormonváltozásoktól van, nekem is hull, egyébként. Szerintem vizsgáltasd ki magad. Én most félidőben voltam a dokinál, kiderült, hogy van peteérésem. Inkább a nyálkahártyával van a gond
Meg most meghatározott időben végzett vérvételek is kellenek a hormonszintek megállíptásához. Sztem mindenképpen vizsgáltasd ki magad.
szia.Milyen rossz tapasztalatod van a barátcserjével?
Már szedtem a clostit,sajnos nem segitett,söt az is csak cisztát csinált és a doki jobbnak látta abbahagyni.
De akkor is lehet pozitiv a teszt,ha van ez a rozsaszines valami?Igaz nem mindig,
Cisztáim várandósság alatt lettek. Nem vették észre csak a sürgős császárkor. Egy petefészkem bánta :(
Nem szégyellek róla írni, minél többször elfogadom ezt annál könnybe feldolgozni.
És ha úgy érzem belevágunk hogy Robinak kishúga szülessen :D
Szia. Nekem a barátcserjével vannak rossz tapasztalataim. Soha nem szednék be belőle. Inkább megkérdezném a dokit, aki ha szükséges normális gyógyszerrel beállítja a mensit. Mindenkinek máshogy hatnak ezek a 'varázsszerek'. Van akinek helyrehozza (bár ez igen kevés), van akinek még jobban bekavar a ciklusaiba. Én azt mondom, hogy bízz az orvosodban, beszélj vele, és tutira talál valami megoldást a ciklusod rendezésére.
Ja és még lehet az a teszt pozitív is, pár nap és kiderül....
Köszönöm :)
Igen mi vagyunk a mindent megcáfoló esetek, bár a teszte elött is voltak furcsa jelek: a Greace klinikán vagy 8x elsírtam magam, a lépcsőházban terjengős krumplis tészta szagától hazáig rohantam. Kabátba rogytam a WC elé :S
Egy furcsa érzésem volt teszt után, hogy menjek vissza néztem meg újra. Olyan halványka volt mint egy vékony hajszál.
Nagyon nagyon drukkolok hogy úgy alakuljanak a dolgok ahogy szeretnéd!!!!
Nekem volt ez is az is, 3 hónapig nem jött meg és az ciszta volt, sok negativ teszttel, dehát én még a dokinak sem hittem:))))
Aztán amikor a ksifiam megfogant, akkor is csak a késést követő 10. napon lett pozitiv, addig folyton negativ.
Tehát szerintem bármi lehet:)))))
Szia!
Kicsit el vagyok kenödve,mert lehet,hogy valami cisztam van és attol nem jön meg.Lehet ez,ez okozhat késést vagy ilyen galibát?
Igaz ebben a hónapban még nem teszteltem.Félek a csalódástól.
Szia!
Gratulálok a kisfiadhoz:-)
Pedig azt irja a teszt,hogy késöbb már nem érvényes a leolvasás.De ez akkor most megcáfolta.
Nekem is volt, hogy nyaralás előtt 4-5 napot késett. Már úgy volt, hogy elmegyek a nőgyógyihoz valami injekcióért ami elősegíti a mensit, de akkor megjött!
Drukkolok!
szia,
A mensim késett. Teszt persze negatív volt. Letörtem. Másnap reggel új teszt negatív az első 5-10 percben. Nem akartam elhinni, kivettem a kukából 20 perccel később :S erre egy halványka pozitív volt.
A kisfiam itt ül mellettem és lassan 11 hónapos lesz :D
További ajánlott fórumok:
- 4 napja kimaradt a mensim, a teszt negatív. Reménykedhetek még?
- 18 napja késik, 2 negatív teszt, bővebben a hozzaszólásban. Új vagyok kíméljetek :)
- 5 napja késik a mensim, az első teszt halvány pozitív, a második negatív. Terhes vagyok?
- Napok óta rosszul érzem magam, késik a mensim, de a teszt negativ!Szerintetek?
- 2 hete késik a mensim, a tesztek negatívak, mi lehet a baj?
- Valaki nem tudna segíteni a matekban? Sin, cos, tg, ctg a téma.. és nem értem pl hogy mikor kell "2k*pí-t" írni, hol pozitív vagy negatív.