Kerkyra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kerkyra
szia Niki!
Gratulálok a kislányotokhoz. idén mi is Korfun voltunk nyaralni, a mi kis csodababánkkal. Előtte tudtam meg,hogy jön a 8 éve már nagyon várt BABA.
Gratulálok még egyszer, Korfu ezek szerint sokunknak szép emlék marad.
Szia Niki!
Szépen indult a történet, és a végeredmény is hasonló... :) Nagyon szép a kislányotok! Sok örömet kívánok hozzá!
(Te is a Baross utcában szültél? Kinél? Ha nem fáradság, akkor megírod priviben?)
Gratulálok! Korfut imádom :))))
(És igen, tudom, milyen infúzióval/oxitocinnal szülni, a párom szerint én is olyan voltam mint a lány az ördögűzőben :)))))
Végül elfogadták a Kerkyra nevet?
Sok boldogságot nektek!
Szia Csniki!
Már nagyon vártam a történeteteket!!!
Nagyon szépséges a kiscsilány :0)
Gratulálok még egyszer NEKTEK!
Szia!
Gratulálok a kislányotokhoz! Jó volt végigolvasni a történetet, én is nosztalgiáztam közben. Tavaly mi is voltunk Korfun, mikor befizettük az utat áprilisban, még nem gondoltuk, hogy már hármasban megyünk : ) Vaciláltuk, hogy utazzunk -e, mert a kritikus első trimeszterre esett az út, de végül bevállaltuk. Nagyon jól éreztük magunkat, remélem a kisfiamat is el tudjuk erre a gyönyörű helyre még egyszer vinni.
Már lassan 3 hónaposak vagyunk, de most jutottam el idáig, hogy leírjam a mi kis történetünket, ami egy csodálatos szigeten kezdődött: Korfun tavaly szeptemberben…
Ugrás a teljes írásra: Kerkyra