Keresek egy zenét /számot /előadót... (beszélgetés)
Sziasztok! Ezer éve nem jártam erre...
(De más sem 😆 )
Lenti kérdésemre a megfejtés végre:
DJ Sakin and Friends-Normansland
(David's sing) (1998) (16:9) HQ
Most már csak azt kéne kitalálnom, mely '80-as évek vége felé leadott filmsorozat zenéje volt... Mielőtt persze nem DJ-sítették. 😆
Sziasztok! :) Keresek egy anyák napi dalt, de sajnos nem tudom sem a címét, sem az előadóját, csak egy kis részletre emlékszem a szövegéből:
"Anya te édes, anya te drága, köszönök mindent, tiéd a hála, kérésem messze az egekig száll, Istenem áldd meg az édesanyám!"
Ha valakinek esetleg megvan, jelezze! Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
Mi az a zene a Neveletlen hercegnő 2 film kb.86. percében, amikor Anne Hathaway mint menyasszony, bevonul a templomba? (Kb. 50 mp hosszú, orgona + kórus)
Köszönöm!!!
Senki?
Egy nagyon-nagyon régi filmsorozatnak is ez volt a zenéje. De már nem emlékszem a címére.
Keresek egy dalt. Csak egy kis részletet tudok.
(nyomj egy play-t)
Játszd le:
K-J-G-D-A-G-D-F-A-H-F-G
A klipben egy fekete nő énekel fehér ruhában.
Egy régi templom-félében egy másik fehér nő fehér ruhában álmodik vagy nem tudom.
Valami sólyom vagy sas is van benne.
Nem mostani zene lehet. Múltkor csak egy pillanatra hallottam/láttam a Zenebutikban, jobban nem tudom körül írni.
sziasztok,nem tudjátok véletlenül,hogy a mostani telekomos reklámban az a kellemes karácsonyi dal kitől van és mi a cime?-angolul éneklik
Samsung Galaxy s8at reklámoz
Sziasztok
Török Ádám, 50/30 "Gőzhajó". Tátrai Mohai gitár szóló.
12.56 perces szám, de kb hat perc után elmegy a hang. Tudja valaki, hol található még végig hanggal? Köszi
Köszi, de nem erre gondoltam, hanem arra ami a film legelején van.
Jól van url, ne működj...
Üdv!
Ki gondolná, de én is keresek egy muzsikát. Az előadót és a szám címét nem tudom, viszont van egy apró részlet a fejemben róla...
Mégpedig:
A zenében megtalálható [url= [link] dallam[/url]
(Nem biztos, hogy tökéletesen emlékszem rá, és igen, lehetne tisztább is...)
A darab műfaja rock tangó.
A zenében egy Nő énekel. Valószínűleg angolul...
A linkelt dallam emlékeim szerint a reflén része, és ami biztos, elektronikus gitárral játszák.
Ha jól emlékszem van benne dob is (ó míly fura...) és talán hegedű rész is. (a hegedűt lehet csak beleképzelem)
(Extra nyom, volt Bartók Béla diákok ismerhetik...)
Köszönöm, hogy elolvastad! Ih!
Sziasztok!
Segítség kellene egy szám megtalálásában!
Ez az eredeti szám :
viszont 2010 környékén hallottam magyar szöveggel énekelve talán a muzsika tv klipjei között.
Tudna vki segíteni, hogy megtalálhassam a magyar változatát is??
Előre is köszi a segítséget! Zsó
Úgy látszik csak fiatalok vannak itt. ;)
Megtaláltam az eredeti dalt. 78-as felvétel.
Gloria Gaynor: I will survive.