Keresek egy Hoxa tagot, akinek nemrég a fodrász levágta rövidre a haját, amivel elrontotta, és hajtippeket kért. (beszélgetés)
Szia Kiki!
Már régóta keresgettem a nevedet, csak kiváncsi voltam, hogy a fodrász hogyan javította ki a hajadat. Szerintem nagyon jó lett, főleg a 76. bejegyzéseden.
A régi napló már nincs meg, amiben összegyűjtöttél jó sok rövidhajas képet??
Szia :)
Hűha,ha kipróbálod számolj majd be :)
Sokan kenik :)
Szia!!
Nekem csak hirtelen Te jutottál eszembe, mert én is olvasom a naplód, és gondolkodtam azon, hogy én is kipróbálom a praktikád...
Az előbb már egy 3. csajszinál is láttam, hogy nekiállt ricinusozni a haját... :))
Nem ők voltak.
Akire én gondolok, annak a fodrász jól elrontotta a haját, és a Naplójában sok féle rövid frizura volt, mint pl. Victoria Beckham ... stb.
Csak kiváncsi lennék, melyik frizót választotta. Sajna nem mentettem el a kendvencbe, azt gondoltam úgyis hamar megtalálom.
Lizesett:
CSigusz79, és Lizesett
ricinusos hajápolás
Sziasztok! Nem találom azt a fórumot, amiben egy Hoxa tagnak a fodrász levágta a haját, de nem igazán tetszett neki, és a NAPLÓJÁBAN pedig különböző hajakat rakott.
Csak azért érdekel, hogy most melyik fajta hajat is választotta.
További ajánlott fórumok:
- Vissza tudom fordítani, amit elrontottam a szoptatással kapcsolatban? Kétségbe vagyok esve!
- Valamit nagyon elrontottam
- Enyhén elrontott szülinapi tortát tálaltál már? Szóltak? Ették?
- Úgy nézek ki, mint akit megtéptek. A fodrász levágta váll...
- Mit lehet kezdeni a hajjal, amit a fodrász elrontott?
- Ismertek Budapesten (és ha igen, hol) olyan fodrászszalont, ami kimondottan az elrontott hajakra specializálódott?