Kerékpár vásárlásához szeretnék segítséget kérni! (beszélgetés)
Drukkolok, hogy mielőbb meglegyen mindkét csemetének.
Remélem, beszámolsz majd a fantasztikus stílusoddal valamelyik nyilvános naplódban a "biciklik életéről".
Na, tök jó úton haladsz akkor:)
Én úgy döntöttem bemegyek egy biciklis boltba a kislányommal és így nem lesz meglepetés ugyan de az is egy élmény lesz Neki szerintem,hogy Ő választhatja ki, meg beállítják Neki stb.
Remélem találunk jót.
Tegnap találtam a Zotya által küldött linkeknél egy jónak tűnőt. Egy ismerősöm megnézte, úgyhogy megveszem a nagyobbik gyereknek.
A kicsiét még keresem.
Nem is tudtam,hogy ilyen is van:)
Hát igen, kicsit elrontja a meglepetést, de most ebben az esetben nem bánom,mert így is úgy is örülni fog neki, ráadásul olyan lesz ahogy elképzelte. Mert persze vannak elképzelései:))
Érdemes amúgy a nagy vázat megvenni szeretett csemeténknek, és az ülését lejjebb venni. Ehhez viszont fontos magatokkal vinni ami a meglepetést elrontja. :(
Külön tudtok építeni is kerékpárt, csak kicsit drágában jön ki, cserébe viszont az lesz rajta amit ti szeretnétek.
Na ezt jó,hogy írtad,mert én is Decathlont nézegettem,meg egy online web áruházat..Volt ami tetszett is igaz az ára 40 felett (kicsit kevesebbre gondoltam) De ez a 20-as pl. mennyi diőre jó?
Létezik olyan ami több évig is bírja? Mármint,hogy állítható vagy valami?
Az meghaladja a költségvetésem:(
De keresem a megoldást:)
Inkább vedd 20-30 évre! Érdemes új biciklire beruházni.
Amilyet most vennék, azon van kontra is, nem csak a különböző sebességfokozatok miatt első-hátsó fék, lámpák, fényvisszaverők, elől kosár. 70 ezerért.
De ha csak a lakás környékén kell, akkor megteszi a legegyszerűbb, sebességváltó nélküli, hagyományos "Csepel" bringa is. Gőzöm nincs, olyat hol lehet kapni, de tudom, hogy létezik. Én már 35 éve használom; de 10 km-re már nem mernék elindulni vele.
Igen, köszönöm!
Egy lépéssel beljebb vagyok.
Könnyű kerékpárhoz alumínium vázra lenne szükség, de egy alumínium váz önmagában 20.000 ft.
Remélem segítettem.
Itt érdemes viszont böngészgetnetek, aki megvan szorulva az általában olcsóban megválik a gépétől mint amennyit ér.
Köszi, megnézem.
Sportáruházakban jártam már, de ott nem igazán láttam árban és egyebekben megfelelőt.
Köszönöm!
Küldd majd a linkeket:)
Legalább 2-3 évre venném mindenképp, aztán újratervezem:)
Nincs tároló, cipelés lesz:)
Sajnos csak ilyesmik közül tudtok válogatni.
Áruházból semmiféle képen nem szabad venni csak kerékpár boltból mert nagyon nagy ráfizetés lesz.
Az az igazság, hogy a használt biciklik ezért az összegért igazság szerint elhanyagolhatóak mert semmivel nem lesznek jobbak. Plusz egy teljes szerviz ma már úgy 7 ezer forint, és érdemes a használt bicajokon azzal indítani tehát marad az új. Ha városban használják akkor meg nem sok gonduk lesz vele eleve. DT küllőre és egy dupla falu felnire viszont érdemes beruházni.
Aluminium vázasat keress..
Van néhány portál...este megirom ha addig nem találsz, használtat is vehetsz jót... nagyon jót...
Kicsi lányomnak a versenybiciklije 152-es... ezt pl. jó sokáig használhatja. Az a lényeg, hogy ha ráül a nyeregre, a térde ne hajoljon meg, mert akkor fájni fog... Kicsi lányom 148 cm. 11 éves. a nyereg teljesen le van eresztve és igy a kényelmes neki... De pl. én is tudom használni, ha felljebb veszem a nyerget...
.azzal szerintem az a baj, ha most meg is veszik a 26 "-sat, nem igazan szolgalja ki oket egy eletre, mert par ev mulva kinovik es johet a 28-as, abbol viszont lehet olyat, ami "kiszolgalja oket egy eletre"
..egyebkent az aluminium vazas az, ami konnyebb (amennyire en tudom), esetleg nincs lenn valamilyen tarolo, ahol meg lehetne oldani a tarolasat, mert en is cipeltem fel 1-2x a bringat (csak a szereles miatt), de mi lenn tartjuk taroloban, nehez felcipelni.
Mindkettőnek mehet a 26-os.
A nyereg állitható.
Köszi!
Még egy szempontom lenne:)
Mivel nekik kell felcipelni az emeletre, létezik olyan verzió, amely könnyebb? :))
Van egy eladóm 150 ezerért aszal nem lesz gondotok míg éltek kiszolgál. :)
Na de viccet félretéve mindjárt keresek nektek valamit.
:)
Keressünk együtt:)
Na de jó,itt én is becsatlakozom. A 6 éves lányomnak szeretnénk biciklit venni, eddig a 12-eset használta, de már kinőtte jócskán:p
Most olyan 118 cm magas, ha jól látom akkor Neki már 20-as kéne.
Én elég jó kis árakat láttam, igaz még nem merültem bele nagyon a keersgélésbe, de 4
További ajánlott fórumok:
- Méz vásárlása közben, hogyan/miről ismerhetem fel, hogy a méz eredeti vagy hamisított?
- Házszám vásárlása
- Autó vásárlása kereskedőnél
- Használt lakás vásárlásánál, mennyi foglalót szoktak kérni az eladók?
- Új lakás vásárlása
- Új kerékpár vásárlása esetén valóban az én költségem az első szervizben történő beállítások költsége?