Kerekesszék szállítása autóban (beszélgetős fórum)
Remek!
(Nem is tudtam, hogy már így is lehet kapni kerekesszéket, de örülök neki.)
Szerintem akkor ez a mérete alapján jó. És ezt egy mozdulattal össze lehet csukni. Nem kell leszerelni róla semmit. Súlya az van, de ha én be tudtam tenni a csomagtartóba meg ki is tudtam venni, akkor kb. 10 éves kor felett bárki. :)
Hajtani is könnyű, meg tolni is.
Köszönöm szépen ismét a válaszokat!
Nyamitörp, nem kritérium, hogy még sok minden beférjen, egyelőre arra kellene, hogy pl orvosi vizsgálatra elvigyük apukám.
Szia!
Anyunak ilyen volt. Lapra hajtod össze, de szerintem csomagtartóba csak úgy fér be, ha leveszed a kalaptartót.
Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat, ahol eddig néztem, nem láttam összecsukott méretet.
Igen, az is a kérdés, a nagy kerékkel befér-e. Eddig csak babakocsit szállítottam.
Szia! Azt nem tudom, hogy Opelben elfér-e, itt megadják az összecsukott székek méreteit, valamint a használati méretet is.
Sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni, hogy létezik-e olyan kerekesszék, ami összecsukva elfér egy Opel Corsában?
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Tesco házhoz szállítás tapasztalatok
- Azt szeretném megtudni, hogy a munkaidő tartalmazza-e a dolgozók munkába szállítását saját kocsival?
- A kerekesszékből ki lehet valahogy gyógyulni, meg a különböző egészségkárosodásból?
- 4 hónapos baba szállítása
- Szemét szállítási díj ha lakatlan a lakás
- TOP SHOP ha bemegyek az egyik üzletükbe, ott személyesen is tudok vásárolni, vagy csak rendelni lehet és házhoz szállítás van?