Kérek szépen biztatást! :))) (beszélgetés)
Irány felmosni és nem hozzászólogatni!
Olvasás helyett nyugodtan lehet teregetni!
Jó reggelt! :)
Igen, rend lett az este, és ez Nélkületek nem ment volna!!! :D
Csak nagyon hamar elaludtam.
Most iszom egy kv-t, aztán főzöm a vacsorát, készítek reggelit, keltem a gyerekeket, megyünk suliba, oviba, utána vásárlás, jelmezkészítés, süti sütés, délután meg farsang 2 osztályban!
Ha szerencsénk van, fél7-re haza is érünk, vacsora, fürdés, holnapi cucc összekészítése, meseolvasás és utána ugyanaz, amit tegnap este írtam.
Köszönöm mindenkinek a biztatást, a jeleket meg a hátsómba rugdosást! :DDD
Rám férne minden nap! :)
Szép napot Nektek! :)
Sikerült mindennel végezned?
Biztosan jól elfáradtál.
Szaladj lefeküdni mert hamarosan a család többi tagja ébredezik. Mert olyan rövid tud lenni az éjszaka.
Aludj jól, álmodj valami nagyon szépet!
Pedig ez csak az este!!!
Napközben ezer minden más is van, és nem sokára már 6-an leszünk! :)
Ebből nekem a mosogatás lenne a problémás :S meg vasalásra most nem tudnának rávenni; teregetés-hajtogatás két hozzászólás között megvan; felmosás meg a 2. és a 3. között :)
Felmosást mindenféleképp megcsinálnám; én előtte mindig porszívózok és azt a melót ha már elvégeztem nem hagynám "kárba" veszni (4 cicám és 2 hosszúhajú kétlábú szőrözi, hajazza, gyöszöli nálunk össze a terepet)
Na jó, meggyőztetek, megyek, csinálom! :)
Utána azért visszatérek még egy kicsit.
1 adag mosást kell teregetni, persze leszedni az előzőt, összehajtogatni, elrakni. És egy 5 fős család 2 fogásos vacsorája utáni mosogatás. Meg fölmosni a vizes helyiségekben ill. az előtérben.
Ez sok?
További ajánlott fórumok:
- Mandulaműtét - étkezési, ápolási tanácsokat kérek szépen
- Neked mi a legfontosabb, MILYEN legyen gyermeked az életben? - egy kifejezést, vagy maximum egy mondatot kérek szépen
- Kérek szépen egy baráti ölelést, vagy egy atyai pofont, hogy felrázzon
- 40 felett piheszőrök az arcon! Kinek van tapasztalata? Segítséget kérek szépen!
- Szilvás süti recepteket kérek szépen!
- Életem első fitnessbérlete! Hatékony edzésötleteket kérek szépen.