Kérdések és válaszok fóruma (beszélgetés)
Mi a véleményetek az online tanulásról?
Ha nincs lehetőségem(sem anyagi, sem fizikai-->túl nagy távolság)másra, és nem oktatnak ebben a megyében elérhető áron...
DVD+könyvek+msn-en értekezés a tanárral, és ha felkészülök, vizsga! Tapasztalatok? Vélemények?
Szia!
Nekem is ez volt a bajom, hatalmasra puffadtam, volt hogy azt hitték terhes vagyok:D
azt hittem szét szakadok, de elmentem a gasztroenterológiára és kiderült, hogy tejcukor érzékeny vagyok. Mióta nem eszek/iszok tejes dolgokat nincs bajom. Esetleg kérdezd meg a háziorvosodat.
suli időben nem ittam ennyit..de most, hogy vége a sulinak..minden nap iszom..már lassan azért kell igyak mert kivánom a fincsi izét :))
Na de ma kihagytam..lassan fokozatosan...
A refluxról:
"A gyomorégés röviddel étkezés után, lefekvéskor jelentkezik. A beteg gyomorégésre ébredhet. A fekvő helyzet súlyosbítja a gyomorégést, mert a sav így könnyebben kerülhet a nyelőcsőbe, sokan ezért félig ülő helyzetben alszanak. A betegek savanyú szájízről, puffadásról, hányingerről öklendezésről panaszkodnak. A fájdalom bizonyos ételek, alkoholfogyasztás, kávéivás után fokozódik."
Szia!
Mikor műtöttek?
Hali mindenkinek!
Olyan fórumot szántam nyitni, ami összefog egy csomó, esetleg máshova nem passzoló témát.
Nekem most kettő van:
1 - Tud valaki valamilyen jó minőségű, elfogadható árú színezett hidratálót arcra?
2. Állandóan puffadok, gyakorlatilag mindentől, amit elfogyasztok. Valaki tud valami megoldást? ("Csodagyógyszert", méregdrága természetgyógyászati szert, és eljárást nem kérek ajánlani.
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Kérdések - válaszok a GYED-ről, a 2010.05.01-től érvényes szabályok tükrében
- Kérdések és válaszok !!! Beszéljük meg közösen!!!!
- Állásinterjún felmerülő kérdések és a rá adható válaszok mind munkáltatói, mind a pályázó oldaláról
- Válaszok kérdésekre...
- Találós kérdések, és válaszok