Kerámialapos tűzhely haszálatával kapcsolatosan érdeklődnék. (beszélgetés)
Indukciós a legjobb.
A modern edényekkel pláne.
Azt tudod, hogy az indukcós laphoz minden edényedet ki kell cseréld olyanra, ami jó rá,mert nem mindegyikkel hajlandó főzni.
Amelyik nem jó rá, még csak fel sem melegszik.
Az pedig nagyon sokba kerül, a barátnőmék végigcsinálták.
Az enyémen sincsenek gombok :) viszont körben van inox szegély, de azt is könnyű tisztítani.
Elsősorban én is a tisztántartás miatt választottam ezt, az előző gázosat 8 évig használtam, de olyan volt, mintha új lenne.. na ez nem kevés melómba került :) ezért szerettem volna könnyebb megoldást, én nem csalódtam :)
Akkor még én is mondhatom ezt, hogy jobb a kerámia:) Annyira nagy tapasztalatom gázon sincs, szóval nekem mindegy. Nálam a külső is fontos és gáz lapok nem tetszenek. Meg kicsit tartok is a gázzal működő dolgoktól.
Fűtésből is erőteljesen gondolkozunk az elektromos panelen, de az áram ára miatt valószínüleg marad a gáz:( Hőszivattyú meg kiépítése miatt lenne nagyon drága:(
Aki mindkettőt használta azt mondja legjobb a gáz. Sütőből pedig elektromos.
Nekem indukciós lesz, tudom nem a legjobb választás, de gázt semmiképp nem szeretnék, sima elektromost meg még annyira sem:)
Én nagyon szeretem :)
(leginkább azért, mert könnyen át lehet húzni
a túl forró edényt a másik lapra és nem borul
fel, mint a hagyományos tűzhelyen :) )
Új tűzhelyet szeretnék vásárolni,de nem tudom eldönteni,maradjak e a hagyományos tűzhelynél,vagy kerámialaposat válasszak.
Kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatosan?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Gázfogyasztást csökkentő mágnessel kapcsolatos tapasztalatról érdeklődnék.
- Play doh gyurmával kapcsolatban érdeklődnék
- Van itt egy könyvelő? Szeretnék érdeklődni vállallkozóival kapcsolatban
- Állkapocstöréssel kapcsolatban érdeklődnék