Képszerkesztés (beszélgetés)
A vágást nem értem, sajnos nekem angol nyelvű képszerkesztőm van, és angolul nem tudok, rutinból csinálom.
Nekem nagyon sok png. és jpg. képeim vannak, melyeket különböző helyekről másolok a naplómba. Ezekből dolgozom. Használok maszkokat is.
Köszönöm szépen!
Akkor megpróbálom.:)
Szia!
Meg találtam a képeket,nagyon ügyes vagy.
Png képekkel csinálod,effektekkel,maszkokkal?
Én is magamtól tanultam meg, úgy csináltam, mint te. Különbség nem sok van az újabb verziók között, de azért van, csak olyan helyen, amit ritkán használunk. Több évi használat után is találok benne új lehetőséget.
Szívesen segítek mindenkinek. Ha kérdés van, írjátok meg.
Szia!
Köszi a választ. Nekem is ez van letöltve.
Png képekkel csinálod a képeket vagy lehet jpg is?
Sokat segítettél,én is megpróbálom.
Letöltöttem .
Photoscape Free v3.6
Szia!
Letöltöttem az este a Photoscape Free v3.6.
Magyar nyelvű,de sajnos nem ismerem,próbálom ,nehezen tudom még használni. Windows 7-re csak ezt tudtam letölteni.
Sziasztok! Nekem a Photoscape (elvileg)legújabb verziója van meg,de én nem látok semmilyen külömbséget a régebbihez képest.Ugyan azok a lehetőségek,alkalmazások,színek stb.(de akkor miért újabb verzió?)semmivel sem lett másabb,jobb.vagy csak én nem tudok rájönni,mint lelkes amatőr...
Ez a program szerintem ok,egyszerű,magyar nyelvű :), ingyenes,és főleg vírusmentes.Jártam már úgy,h hú de jó,meg szuper,meg modern, ez mind szép és jó,vírusos volt...de ezt nyugodt szívvel ajánlom.
Köszönöm,megpróbálom letölteni,de ehhez még alap ismerettel sem rendelkezem.
Még ma letöltöm,és fogok írni.
Köszönöm a válaszodat,nem mertem kitenni olyan képet amelyek tetszenek,mert mid névvel van ellátva,és senkik munkáját nem szeretném,ha sajátomként használnám.
Ezekhez hasonlókat szeretnék én is csinálni.
imádkoztam hogy ne ilyen giccsparádé legyen... hát.. ezek is úgy készülnek mint a valóban szép képek :D
a corelhez viszont nem értek. úgyhogy remélem találsz valakit aki igen
Corel Paint Shop Pro Photo X2 ez a képszerkesztő van letöltve a gépemre. vannak alapok,amit értek,de ez nagyon kevés.
A tutorial oldalak a képek leírása,de van ami nekem még érthetetlen. Ha jól tudom ezeket csak engedéllyel lehet készíteni,de lehet,hogy tévedek.
Corel
Photoshop
GIMP
vannak jó tutorial oldalak...
Nagyon szép képeket látok amit képszerkesztővel készítenek. Szeretném megtanulni. Ha valaki segítene örömmel fogadnám. Köszönöm.
Marcsi.
További ajánlott fórumok:
- Milyen progit használjak képszerkesztésre?
- Tud valaki olyan képszerkesztőt ahol a képet fel kell tölteni és akár újság címlapra is teheti a képét?
- Tudtok olyan képszerkesztő programot amivel lekicsinyíthetem a képeket olyan méretre amilyenre én akarom?
- Van olyan képszerkesztő program vagy oldal, ahol több képet tudok feltölteni egy lesz belőle?
- Milyen képszerkesztővel szerkesztették ezt a képet? http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/299406_468709856503338_1209199848_n.jpg
- Melyik ingyenes képszerkesztő program a legjobb?