Kenalog 40 tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok Nekem egy évig annyira fájt a térdem, hgy a végén már felállni sem tudtam. Utáltam a gyógyszereket, főleg steroid, kemo.... szóval EGY ÉVIG hagytam, hgy a hülyeségem miatt a gyulladás pusztitsa a testem. 2 hónappal ezelőtt olyan stádiumba jutottam h menni sem tudtam joformán, (40 multam, sportoltam, gyerekek, stb. nem lehetett tovább huzni gyógyszer) ekkor már úgy volt hgy műtik térdem. ÉS !!!! a hülyeségem miatt kialakult egy keződő nagyizületeket érintő AUTOIMMUN gyulladás, plusz heti két VALAMILYEN depresszios roham, ami kb két napig tartott és azt a 2 napot végig sirtam, mert éreztem hgy értéktelen vagyok és valami bennem mondta hgy tegyek egy szivességet családnak és fejezzem már be. Ezeket a rohamokat soha nem ESEMÉNY váltotta ki, inkább vmi hormonális izé lehetett. Vagy egy gyulladás???
Szóval Kenalog.
A orvosom a világ legjobb embere. Éjjel 11 kor kerültem sorra, első vizit, átnézte összes papirom, előtte voltam a reumatologus atyaistennél (magánrendelésen) aki közölte hgy nincs folyadék a térdemen, elmehetek.
Az orvosom leszivott fél bögrényit!!!!!!!!!! a cipócska térdemből és betolt egy tündéri kenalogot.
<33333333333
Azt mondta 1 hónapig hat, ha valami nem okés menjek vissza.
Arra számitottam, hgy a térdem jobb lesz, meg a nagyizületek, DE a BONUS:
A kenalogtol a ELMULTAK a depirohamaim is!!!!!!!!!!
(hol lehet a biokémiai összefüggés(mellékvese?, kérem ha tudja valaki irja meg)
NE várjátok meg amig ilyen szintre lép a gyulladás.
A kenalog nekem szószerint életmentő volt.
Nekem tavaly augusztusban használt, a hüvelykujjam ízületébe adtak 3x.1-1 hét szünettel.Meg akarta a sebész műteni pattanó ujj dg vel.
Akkor jó volt de dec. végétől megint fáj és kattog. Félévig nem lehet megismételni.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?