Kedvenc magyar filmed? (beszélgetés)
A régiek közül a Katyi:)))Indul a bakterház.
A nem túl régiekből az Abigél,Régimódi történet
A Kincsem,,,
De általában nagyon kedvelem a magyar filmeket
Tanu
Kontroll
Ötödik pecsét
Na, várj! A legkedvencebbet kellett mondani. :D
Nekem is van még! (a Csapd le csacsi is. Meg a Tanú, Egészséges erotika, Legényanya, és hogy egy frissebbet is említsek: A magánnyomozó. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.)
Üvegtigris 1-2-3
Indul a bakterház
Árvácska
Kontroll
Csak szex és más semmi
Made in Hungaria
Argo 1-2
Miért dobálóznánk??? 🤔
Ízlések és pofonok...
nehéz válaszolni.
Csárdáskirálynő 1972
esetleg még Kincsem, az utolsó fél óráját leszámitva
Én is hasonlóképp vagyok ezzel.
Jó ideje viszont nem nézek filmet TV-ben sem.
Amikor, úgy 8-10 éve sorozatban leadták Mészáros Márta Napló-filmjeit, akkor volt az az érzésem a filmek végén, hogy korán lett vége, szívesen néztem volna még.
Meg vannak fénypontok. Esztergályos Cecíliának "írtak" egy filmet, ami csapnivaló lett, de Pogány Judit mint mellékszereplő valami olyan alakítást nyújtott benne, hogy szólni se bírtam. (Ajándék ez a nap)
Ötvös Csöpi filmeket szeretem, de amúgy a legtöbb magyar film tényleg elég gagyi.. :(
Persze van egy csomó külföldi film is amit mindenki ajnároz, én meg el nem tudom képzelni, hogy miért szeretik :)
Én se szeretem a magyar filmeket, de a Magyar Vándor nagyon jó, illetve, ami még tetszett, az a Csapd le csacsi volt.
Ja, és nem régen, úgy 1 éve megnéztem a 6:3 at, és tetszett:DDD
De én is azt gondolom, hogy a legtöbb magyar film nem tükrözi kellően azt amilyenek vagyunk. A filmek alapján az jöhet le a külföldieknek, hogy közönséges bunkó parasztok vagyunk.
Ha az amerikai könyvek közül, csak a Zabhegyezőt olvastam volna, akkor az amerikaikról is ez lenne a véleményem, még egy ekkora sz@rságot életemben nem olvastam, mint ez a könyv, és ami meglep, hogy erre baromi büszkék....
A régi magyar filmek sokkal jobbak voltak, de ha felújítják őket, akkor ki lehet dobni a szemétbe. Gondolok itt a Hyppolit a lakájra, vagy a Mese autóra....
Oké!Nem írom többé úgy csak nehogy halálra idegesítsd magad!
Van pocsék amerikai film aláírom,de hogy jó magyar film?
Engem azok idegesítenek halálra!
A Jóisten is megáld, ne írd már nagy kezdőbetűvel mondat közepén a magyart, ha jelzőként szerepel. (Nincs köze a témához, de halálra idegesít.)
Ízlések és pofonok... van pocsék amerikai film is, és van magyar is jó. Szerintem. :D
Most dobálózni fogtok..
Egyszerűen egy Magyar filmet sem tudok megnézni.
5 percnél tovább nem bírom!
Számomra szánalmas,unalmas és izzadságszagú az összes Magyar film..