Kecskesajtos-csirkés rakott tészta recept
A Kecskesajtos-csirkés rakott tészta hozzávalói:fél dl olívaolaj
1 közepes fej vöröshagyma
70 dkg darált csirkecomb
só
őrölt bors
1 mokkáskanál szárított oregánó
2 szál zellerzöld
1 evőkanál dijoni mustár
2 evőkanál paradicsompüré
50 dkg orsó tészta sós vízben kifőzve
20 dkg kecskesajt
olaj
zsemlemorzsa
A Kecskesajtos-csirkés rakott tészta elkészítési módja:
A forró olívaolajon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a darált húst, és fehéredésig sütjük. Ezután sóval, borssal, oregánóval, az aprított zellerzölddel, dijoni mustárral, paradicsompürével ízesítjük, és a hús szintjéig öntjük vízzel. Ha felforrt, közepes tűzön megpároljuk. A főtt tésztát jól lecsepegtetjük, majd egy tepsit kiolajozunk, beszórjuk zsemlemorzsával, és belerétegezzük a főtt tésztát meg a paradicsomos húst. A teteje tészta legyen. Végül megszórjuk a reszelt kecskesajttal, és 180 fokos sütőben 20-25 perc alatt pirosra sütjük. Ha elkészült, kockákra vágva forrón tálaljuk. Senyke receptje
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2017. ápr. 14. 06:43
A kecskesajtos-csirkés rakott tészta elkészítési módja és hozzávalói.