Kaviármártás recept
A Kaviármártás hozzávalói:2 kemény tojás sárgája,
1 citrom leve,
3 evőkanál olaj,
6 evőkanál tejföl,
1 csipet őrölt fehér bors,
4 kávéskanál kaviár,
1 csipet só
2 tojássárgája
A Kaviármártás elkészítési módja:
A kemény tojás sárgáját szitán áttörjük és a citromlével habosra kevert tojássárgákkal összekeverjük. Majd olajat csepegtetünk hozzá,tejföllel,sóval,borssal,ízesítjük és hozzáadjuk a kaviárt is. Borjúvelőhöz,halételekhez és roston sültekhez kínálhatjuk.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: esztella100, 2008. aug. 6. 06:31
A kaviármártás elkészítési módja és hozzávalói.