Karaj mustármártásban recept
A Karaj mustármártásban hozzávalói:50 dkg sertéskaraj
pác:
1 evőkanál szójaszósz
2 evőkanál mustár
1 evőkanál méz
1 evőkanál olivaolaj
mártás:
fél cs. petrezselyem
2 evőkanál mustár
1 tojássárgája
1.5 dl tejföl
5 dkg vaj
A Karaj mustármártásban elkészítési módja:
A húst szeleteljük kissé kiverjük ,majd a pác keverékbe forgatjuk,néhány órára félre tesszük. Forró zsiradékban hirtelen kisütjük a szeleteket közben megforgatjuk.Kevés vizet aláöntve fedő alatt puhára pároljuk. A tojássárgát kikeverjük a mustárral és a tejföllel,és a húsokhoz adjuk,hozzáadjuk a vajat és összerotyogtatjuk.Végül megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel. Párolt rizst adunk mellé.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2015. nov. 5. 22:33
A karaj mustármártásban elkészítési módja és hozzávalói.