Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Karaj mustármártásban recept

Karaj mustármártásban recept

A Karaj mustármártásban hozzávalói:
50 dkg sertéskaraj

pác:
1 evőkanál szójaszósz
2 evőkanál mustár
1 evőkanál méz
1 evőkanál olivaolaj

mártás:

fél cs. petrezselyem
2 evőkanál mustár
1 tojássárgája
1.5 dl tejföl
5 dkg vaj


A Karaj mustármártásban elkészítési módja:
A húst szeleteljük kissé kiverjük ,majd a pác keverékbe forgatjuk,néhány órára félre tesszük. Forró zsiradékban hirtelen kisütjük a szeleteket közben megforgatjuk.Kevés vizet aláöntve fedő alatt puhára pároljuk. A tojássárgát kikeverjük a mustárral és a tejföllel,és a húsokhoz adjuk,hozzáadjuk a vajat és összerotyogtatjuk.Végül megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel. Párolt rizst adunk mellé.


Kategória: Húsételek receptjei


A karaj mustármártásban elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook