Karácsonyfa díszítés! (beszélgetés)
Tejó ég! Ez azért gáz!:((( Sajnálom, hogy így jártál!
Nekem azért "szerencsém" van, mert ebben a kis lakásban az élő fa nem sokáig marad meg (2-3 nap), éppen ezért érdemesebb műfenyőt állítani.
Sajnos igen!!!
Én tavaly amit kaptam fenyőt, hát azt hittem kivágom. Egy kedves ismerősöm adta nekem is a fát, én is becsomagolva kaptam mint az előttem szóló, annyi különbséggel, hogy nekem nem hiányzott a közepe, de az ágai olyan össze vissza nőttek(egyik hosszú, másik rövid), hogy alig lehetett fel díszíteni. Én is forgattam erre-arra, de fa formát nem mutatott. Ezért megfogattam, hogy többet nem fogadok el senkitől fát, inkább magam választom ki.
Nem is rossz ötlet ez. Írtam ki ehhez szavazást, hoigy kinek milyen lesz a karácsonyfája idén. Onnan is lehet ötleteket venni, bár ott csak a képzeletre lehet hagyatkozni. Nekünk idén színes lett, csudaszép (a naplómban kép is van róla).
Nekem nagyon tetszik még az egy színű piros, volt ilyen is többször. Valahogy az ezüst-kék páros számomra hideg, annak ellenére, hogy elegáns. Arany-ezüst? Még nem láttam ilyet, de megnézem majd a galériádban.:))
Keresgéltem ötleteket karácsonyfa díszítéshez, no meg képeket is, de sajnos nem találtam. Ezért amit böngészés közben találtam szép karácsonyfa képeket, azokat egy galériába rendeztem.
Én például az arany-fehér kombinációjú díszítést választom az idén, mert már unom a tavalyi díszeket.
Készen veszitek, vagy Ti csináljátok???
Köszi a választ: Fiti
A mi esetünk jelenleg egyedinek számít. Szerintem.:))
Nekünk is ez lesz az első karácsonyunk, együtt, nálam. Mivel azonban a megismerkedésünk adventra esett, így mi már meg is ejtettük a fenyő dísz ruhába öltöztetését. Tudom, most mindenki azt mondja, hogy meg vagyok, vagyunk hibbanva. Nem, nem. Mi normálisak vagyunk.:))
Mivel azonban a szentestét még mindketten a saját családunkkal töltjük, így ünnepeltük meg évfordulónkat (de csak azért, mert adventra esett).
Színes gömbök, díszek vannak rajta, színes égősorokkal. Most rátettük a szaloncukrot, mert az ott is marad. Ugyanis én nem szeretem.:)) Esténként, ha nincsen mellettem, akkor tudok gyönyörködni a színes égők vinrálásában, táncában. Annyira jó érzés tölt el nézése közben, hogy az hihetetlen: ez a miénk, csak a miénk!
Szia!
Én szoktam rakni rá kis skótkockásat! Arany zsenília dróttal lehet rácsavarni az ágakra. Van mindenféle méret belőle. Ott van az adatlapomon a kép róla!
Ki az aki rak masnikat is a karifára?
Én az egyik ismerősöm képei között találtam egy képet és nagyon megtetszett, hogy a masnik vannak a díszek mellett.
Én lehet beszerzek pár darabot:)
:)édi lehetett:)
nekem is most került elő egy régi videó a törpémről:)hát bacartam rajta:)marha jó volt visszanézni
igaz nem karis,,anyáknapi verset mond rajta:)de meg lehet zabálni
a másik,mikor az mc hawerra táncol:)hát az sem kuya:)
:)
Nálam a kari kicsit idő igényes,mármint a díszítés:)
mert nálam 1400 égő ég,mire azt kirakosgatom megint!!!
de megéri!:)
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?