Kaptam egy levelet az APEH-tól, de nem tudom miért! Tud valaki segíteni? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Annyira rendesek vagytok!!!
Mindenkinek köszönöm a gyors segítséget!
:)))))
Szia!
Ha átküldenéd, azt megköszönném! :))
1.) vagy bemégy az APEH-hoz nyomtatványt kérni
2.) vagy letöltöd az APEH honlapjáról
itt először letöltöd az ABEV nevű keretprogramot, telepíted, majd letöltöd hozzá a 0753 nyomtatványt és azt is telepíted.
Az APEH honlapon van egy nyomtatványkitöltő program, csak le kell tölteni mellé a keretprogramot is.
De megpróbálhatok átküldeni egy üreset pdf.ben
Ha gondolod.
Szia.
Köszönöm a tájékoztatást!
Szia Zsuzsi!
Köszi a segítséget!
Bassszus......! Nem tudtam, hogy a GYED adóköteles!
Nem tudod véletlenül, hogy hol tudok ilyen nyomtatványt beszerezni? Papírboltban kapható vagy be kell mennem az Apeh kirendeltséghez?
A neten nem találtam meg, honnan lehetne letölteni!
Esetleg........, ha valaki tudja, megköszönném a honlap címét! :)))
Arról van szó, hogy kaptam egy felszólítást, miszerint 15 napon belül készítsek bevallást a 0753 számú nyomtatványon!
Nincs jövedelmem, Gyed-en vagyok! Tudna nekem valaki segíteni, mire kíváncsiak? Miről kell adóbevallást készítenem?
Sürgős lenne!
Előre is köszönöm a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki segíteni?Iwiwen nem tudok levelet olvasni!
- Gyeden vagyok és kaptam az APEH-tól adóbevallás csomagot. Ki kell töltenem?
- Whirlpool mosógépet kaptam és nem tudom értelmezni a használati utasítást. Tudnátok benne segíteni?
- Keresetlevelet szeretnék benyújtani a volt munkáltatóm ellen. Tud valaki segíteni, hogyan kell megfogalmazni? 112 ezer Ft-al tartozik.
- Tudnátok segíteni abban, hogy a megvásárolt ingatlan után az APEH-tól kiküldött illeték összegéből hogyan lehet engedményt kicsikarni?
- Kaptam egy láda paradicsompaprikát. Tudna valaki segíteni, hogy hogyan tudnám tartósítani? Félek, hogy ránk romlik. Köszönöm.