Kapros töksaláta recept
A Kapros töksaláta hozzávalói:1 kisebb spárgatök
1 cs. kapor
1/2 tubus majonéz
2 dl tejföl
kiskanál mustár
2 főtt tojás
1 pár virsli
A Kapros töksaláta elkészítési módja:
A tököt meghámozzuk magját eltávolítjuk,kétujjnyi csíkokra vágjuk,uborkagyalun legyaluljuk.gyengén sózzuk és megszórjuk az apróra vágott kaporral.Egy órát állni hagyjuk.A majonézt elkeverjük a tejföllel és a mustárral ízlés szerint kevés porcukorral.Ezzel a mártással elvegyítjük a tököt.Hozzáadjuk a karikára vágott főtt tojást és virslit. Jól behűtve tálaljuk.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2011. jún. 5. 18:26
A kapros töksaláta elkészítési módja és hozzávalói.