Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Kapros töksaláta recept

Kapros töksaláta recept

A Kapros töksaláta hozzávalói:
1 kisebb spárgatök
1 cs. kapor
1/2 tubus majonéz
2 dl tejföl
kiskanál mustár
2 főtt tojás
1 pár virsli


A Kapros töksaláta elkészítési módja:
A tököt meghámozzuk magját eltávolítjuk,kétujjnyi csíkokra vágjuk,uborkagyalun legyaluljuk.gyengén sózzuk és megszórjuk az apróra vágott kaporral.Egy órát állni hagyjuk.A majonézt elkeverjük a tejföllel és a mustárral ízlés szerint kevés porcukorral.Ezzel a mártással elvegyítjük a tököt.Hozzáadjuk a karikára vágott főtt tojást és virslit. Jól behűtve tálaljuk.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A kapros töksaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook