Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Kapros, juhtúrós galuska recept

Kapros, juhtúrós galuska recept

A Kapros, juhtúrós galuska hozzávalói:
3 db tojás
10 dkg juhtúró
30 dkg liszt
fél csokor kapor
1 evőkanál vaj
1 evőkanál só


A Kapros, juhtúrós galuska elkészítési módja:
A felvert tojásokhoz hozzáadjuk a burgonyanyomón áttört juhtúrót, a sót, az egészen finomra vágott kaprot, majd simára dolgozzuk a liszttel, és kevés vízzel, szokásos sűrűségű galuskatésztát készítünk. Lobogó sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és a vajon átforrósítjuk. Köretként, szaftos főételekhez tálaljuk.


Kategória: Köretek receptjei


A kapros, juhtúrós galuska elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook