Káposztaleves diéta 1 hét alatt -5 kg (beszélgetés)
Sziasztok.
En2dik napja csinalom de nekem nagyon nehez sajna..nagyon nassolos vagyok, sok afeleslegem, meg a szabadidom ,amit evessel tolthetek..:( mar most unom a kaposztalevest, pedig szeretnem kibirni..de meg 5 nap hatravan:(
Sziasztok!
Kate82 gratulálok, nagyon szép eredményt értél el:) Én már 4 napja csinálom a diétát, azaz ma van a 4. napja:) 83kg-ról indultam, és ma reggel 80-at mutatott a mérleg:)) Szóval 3 kiló 4 nap alatt:D Nagyon örültem neki. Folytatni fogom, remélem sikerül kibírnom ezt a hetet, és leadni még pár kilót, lehet én is követem a példád, és megcsinálok még egy hetet:D Majd meglátom mennyi lesz a végeredmény...olyan 75-nek már örülnék...De a célom hogy 6-ossal kezdődjön a kilóm:D Na kitartást mindenkinek! És írjatok!
Sziasztok végigcsináltam 15. nap reggel -7,5 a vége.
Nem állok meg folytatom.Maradok a napi 1000-1200 kalóriánál, mától ismét tornázom Norbira napi 40 percet csak délelőtt eszek majd szénhidrátot és abból is csak keveset.Remélem továbbra is olvadnak majd le a kilók:-)
Mindenkinek sok sok kitartást kívánok:-)
szia!
A vég eredmény 5 kiló lett!
Most eltelt egy hét!Holnaptól kezdem a savanyú káposzta leves diétát!Még legalább ennyit szeretnék fogyni!Remélem sikerül!Kitartás!Ha nem csábulsz el akkor biztos a siker+! ja és a lényeg!!!!Én 1 hétig rendesen táplálkoztam mindent!Persze módjával,és nem híztam vissza a leadott 5 kilóból egyetlen dekát sem!Úgyhogy meg cáfolom azoknak a véleményét akik azt mondják hogy aki egy hét alatt ennyit fogy ,többet fog visszaszedni!De ebben a kajálásban volt pizza,marhapörkölt tésztával,meg minden ami hízlal és finom!
Sziasztok én már másodszor csinálom végig.Nekem ez a diéta bevált.
A múltkor 4 kg fogytam vele.Most hétfőn kezdtem 4 nap alatt 3 kg fogytam.
Remélem meglesz az 5 kg.Én 2 hétig szeretném csinálni.
Szerencsém van mert én szeretem a káposztalevest és az utolsó napokban sem untam meg.Mivel szeretem az erős pistát szoktam bele tenni így még finomabb:)Kedves loranti.Ezek szerint egyszerre csináljuk.:)Kíváncsi vagyok mennyivel zárjuk a hetet:)Én 92,5-ről indultam ma a mérleg 89,5 mutatott:)
Sziasztok!
Nagyon jó hírekkel szolgálhatok!
Vasárnap kezdtem a leves diétát és 82 kilórol már a 78 felé kacsingat a mérleg!Nagyon boldog vagyok!El sem hiszem hogy végre valami nekem is beválik!
A leves is elég ehető persze egy kis rafinériával!Mert turmixolva eszem és teszek bele egy kanál tejfölt, jól felforrósítom és komolyan finom!Ha valaki kéri a heti étrendet akkor írjon minden nap fel jövök ide!
Vasárnapig kell kibírnom!De így nem is lesz nehéz hogy látom van értelme!Ja és a p57 kapszula nem ér semmit!Én nem attól fogytam hanem a diétától!Szóval 4 nap alatt 3. 5 kiló!
most akadtam erre a fórumra, valaki fogyózik most ezzel?
mik a tapasztalatok? elég szimpinek túnik...
ma én ahagyományos káposztaleves fogyit kezdtem el, amivel első napon csak gyümit lehet mellé
Köszi a válaszokat.
A Feminán találtam.. Én is gondolkodtam rajta, hogy estére káposzta és tejföl..sőt vettem hashajtó tablettát is.. lehet a ma éjszakámból kimarad az alvás..de egy alapos pucolás rám fér, mert állandóan fel vagyok fújódva, és rendesen nehéz a hasam :S
A korom: 19, a magasságom: 167 cm, súlyom: 63 kg, eddig leadott mínuszaim: -17 kg.
Az a baj, hogy a hasam nagy maradt. Persze a combom is, de főleg a hasammal van a gond. Keveset tornázom, de már igyekszem változtatni ezen.
Még -8 kg-tól szeretnék megszabadulni.. :)
A diéta után updatezni szeretnék ismét.. csináltam már, akkor szépen le is ment 5 kg, de megállt..úgy, hogy gondolom kell a szervezetemnek a pucolás és a változás..:)))))
"Gyors és látványos fogyás – egy hét alatt x kiló "
Hát, ha valami így kezdődik, én abban már nem hiszek. Ez nem ilyen egyszerű.
Amúgy persze sok sikert! :)
(ezért egy kiadós hasmenéssel szerintem számolhatsz, és az már eleve súlyvesztés)
Mit érhetsz el a diétával?
* Gyors és látványos fogyás – egy hét alatt akár 5 kiló
* méregteleníted és megtisztítod szervezeted
* feltöltöd vitaminháztartásod
* csökkented koleszterin- és vércukorszinted.
Mintaétrend
1. nap
Reggeli: rozskenyér egy szelet sonkával, paradicsom, zöldtea.
Tízórai: két alma, szeletelve.
Ebéd: káposztaleves virslivel, egy szelet barnakenyér.
Uzsonna: sárgarépa-zeller saláta.
Vacsora: savanyú káposzta tejföllel.
2. nap
Reggeli: egy pohár joghurt, áfonyalé.
Ebéd: egy sovány csirkemell-szelet, főtt krumpli, káposztasaláta.
Vacsora: savanyú káposzta, egy főtt krumpli.
3. nap
Reggeli: müzli tejjel, zöldtea.
Vacsora: savanyú káposzta reszelt sajttal.
4. nap
Reggeli: barnakenyér vékonyan megkenve margarinnal, gyümölcstea.
Ebéd: egy sovány csirkemell-szelet káposztás uborkasalátával, barnarizzsel.
Vacsora: savanyú káposzta, csirkemell-sonka, uborka.
5. nap
Reggeli: magos kifli egy szelet sonkával, uborkával, zöldtea.
Vacsora: savanyú káposzta pirított kenyérrel.
6. nap
Reggeli: egy pohár gyümölcsjoghurt, egy pohár zöldtea.
Ebéd: sült hal petrezselymes főtt krumplival, káposztasalátával.
Vacsora: savanyú káposzta, egy felkockázott alma.
7. nap
Reggeli: gyümölcsös müzli tejjel, egy pohár gyümölcslé.
Vacsora: savanyú káposzta tejföllel.
KINEK MI A VÉLEMÉNYE ERRŐL A DIÉTÁRÓL? VÉGIG CSINÁLTA MÁR VALAKI? HÁNY KG-TÓL SZABADULT MEG?
VÁLASZOKAT VÁROM! ÉN MA KEZDEM.. =))
További ajánlott fórumok:
- Orvosi dieta - 9 kg ket het alatt
- Aki szokott bűnözni diéta alatt de nem adja fel, az jöjjön ide :)
- Diéták+leadott kilók, azaz ki milyen diétával mennyit fogyott és mennyi idő alatt?
- Gastroyal káposztaleves diéta
- Mi a véleményetek a káposztaleves kapszuláról, és a diétás turmix italokról? Hatásos?
- Káposztaleves diéta mellett Interherb vital káposztaleveskapszula