Kalóriaszámolásos diéta, de nem hagyományosan. Tudna valaki segíteni? (tudásbázis)
Igen, én is ugyanígy vagyok, csak én egész hétre feladom ilyenkor általában. :)
Köszi a választ!!
Csak pár hétig csináltam, és 5-6 kilót (annyit kellett).
Nagyobb súlyból biztosan jól fog menni! :) Hajrá! :)
Nekem azért vált be így, mert rosszul bírom a nagyon kötött dolgokat. Ha elő van írva, hogy pl. 1300-at ehetek, de valami miatt megcsúszok, és 1350-nél járok már délután, akkor hajlamos vagyok feladni aznapra az egészet, és már úgyis mindegy alapon még jól bevacsorázni. Szóval ezen a mindent vagy semmit beállítódásomon tudtam túllépni ezzel a rugalmasabb módszerrel...
Sok sikert! :)
(Közben megtaláltam a naplódat)
De jó, na végre! :)
Ügyes vagy!!!
28-30 kilót. :)
Te mennyit fogytál így és mennyi idő alatt?
Nekem sikerült így. Pont ezek közt a kalóriaértékek közt ingadozva. Szerintem tök természetes, hogy egyik nap kevesebbet, másik nap többet kívánsz.
Csak ne legyen túl nagy az ingadozás.
Mennyit akarsz fogyni?
én úgyanígy fogytam, hogy 900 és 1400kcal között ettem nekem a lényeg az volt, hogy az 1400at ne lépjem túl, kevesebb lehetett de több nem.
illetve én még elkezdtem jobban a ch-ra figyelni és egy hónap alatt -8kilót fogytam
Nem tudom mennyire gondolod komolyan a számolgatást vagy egyáltalán magát azt, hogy fogyni szeretnél, de valamit vagy úgy csinálod ahogy azt leírták a megalkotók, vagy már mást csinálsz, de az méár nem az igazi Kalóriaszámolás nagy K-val, hanem szimplán csak egy adtarögzítéssé válik, semmi több, lényegét veszíti.
A minimális ingadozás egy profinak is be-becsúszik, de ha már így állsz hozzá szándékosan, akkor nem hiszem,hoyg látványos eredményeket fogsz elérni.
Oppá, rosszul fogalmaztam. :)
Szóval az nem ment, hogy pontosan 1500-1600 kalória között egyek, mert egyszer többet egyszer kevesebbet kívántam. Viszont egészséges ételeket szeretnék enni, és kevesebb ch-t.
Miért??
Amúgy köszi a választ.
Sziasztok.
A kérdésem az lenne, hogy ha egy nap például 900 kalóriát, másnap 1500-at, harmadik nap 1200-at eszek, akkor fogok fogyni?
Mert eddig akárhogy próbálkoztam nem ment... 1600 kalórián volt, amikor magamba kellett tömködnöm a kaját, viszont néha meg többet ettem volna....
További ajánlott fórumok:
- Szénhidrát függő vagyok, lehet ezen segíteni, úgy diétázni?
- Kinek milyen tapasztalata van a kalóriaszámlálós diétával?
- Ki tud segíteni nyombélfekéllyel kapcsolatban?/diéta vagy mielőbbi megszűnésében/
- Diéta kalóriaszámlálással
- Tudna-e valaki szklerózis multiplex betegség elleni diéta összeállításában segíteni?
- Nem találom sehol a neten, hova van leírva hogy a 90 napos diétában melyik nap mit és mennyit lehet enni. Tud valaki segíteni? Köszi!