Kalóriaszámlálás vs. Update diéta (beszélgetés)
Orulok ha tenyleg ilyen motivalo az eredmenyem es erot ad!
Hajraaaaaa:-)))
Szia Orsi !
Hatalmas gratula az elért fogyásodhoz!
Nagyon látványos a fogyásod és a Te képed motiváltak arra,hogy regisztráljak erre a honlapra :)
Sehol senki???
Azert en megosztom h a 30.heti merlegelesem 64,4 norbi otvozve kaloriaszamlalassal!:-)))
Vege az elso szakasznak,es megvan a kituzott -18 kilo!:-))))
Centik a novemberi indulohoz...csipo-17 cm,derek-24 cm,comb-12 cm,has-20 cm!
Irany tovabb a 60-hoz!:-)))
Merlegeltem...szokas szerint!65,8 kg meg egy het az elso kituzott celig es meg 0,3 kg van a -18-kiloig..autan irany a 60!!!:-))
Mellesleg msgjegyzem,h tegnap reggel 67,8!!!!voltam,szombati nem edzes vacsival megspekelve...remelni sem mertem,h meg megy is le vmennyi a mult hetfoi 66,1-bol....:-))
A lenyeg h haladok...:-)))
A heten jobban odafigyelek majd,mint korabban,ezt azert korrigalni akarom:-)
Ha vkinek motivacio kell az nezze meg egykedves norbis forumtarsam naplojat itt a hoxan..a cime NINCS KIFOGAS!
Erdemes:-)))
Jol hangzik...hajraaaa!:-))
Artani nem art az tuti!
Vizet iszom menteset...mindenhova viszem a flakonom,fel orankent iszom belole,eszre sem veszed es elfigy ket palack...
En az egyes fokozaton tekerek,mert nem izmot akarok novelni,hanem fogyni ezert nem gasznalom azz ellenallasos fokozatokat!
Kozepest szoktam beirni a bazisba!
En nagy vizivo vagyok,a 2 liter mindig megvan,de inkabb 3,nyaron akar 5 is!:-)))
Igyekszem..:-)))
A ket modszer kombinacioja nagyon bejott...pedig altalaban mindenki azt mondja,h az utolso par kilo a legnehezebb,hat en ezt egyeltalan nem erzekelem...:-))
Szerencsere...
Tenyleg mukodik a dolog plane igy sporttal kombinalva...
Ez teljesen jo utem!heti 0,5-1 kg kozott van a normalis fogyasi utem...!!
Viszont arra figyelj oda,h 1200-1400 kaloria korul egyel,mert 200 nel a szervezeted atall raktarozo uzemmodba,amit ha mobdjuk hetekig igy tartasz ezer korul nem veszel eszre,beall erre a tested,viszont ha barmikor megemeled a bevitt kaloriat,azt mar plusznak veszi majd es elrakja!ez veszelyes jatek...
Szerintem kezdj el mozogni,mert akkor anbyuval tobbet ehetsz kaloriaban aznap es akkor mar akorul lesz a kaloriabeviteled ami a normalis es megis fogyni fogsz!!
Eleg nap fel ora is eloszor en is ugy kezdtem a szobabicot...
Most mar negyedik hinapja csibalom es napi 2*!
Most reggel pl egyben lenyomtam efy orat,kb 500 kaloria,ma anbyival tobbet ehetdk...
Erdemesebb inkabb mozgassal korrigalni,mint bevitt kaloriamenbyiseggel!
Sajat tapasztalat..ha elfogadod jotanacskent!:-))
Igazából szokás szerint az én készülékemben van a gond.
Gyorsan akarnék fogyni...:-D
Kevés kalóriát eszek, 1000kcal körül
Eszek finomított szénhidrárokat
Nem mozgok intenzíven
Most ezeket próbálom orvosolni, a lassan, de tartósan elvvel. Én nem a kizáró, hanem a mindent de mértékkel elv híve vagyok, mert úgy érzem, én az az, amit hosszú távon tartani tudo. Azonban azt hiszem, hogy habár beleférek a meghatározott kalória és szénhidrát adagokba, de csökkentenem kell a nasikat. Eddig is napi 5x ettem, továbbiakban is így szeretnék. És 85 kg-nál kezdem el a kardioedzéseket.
Eddig így alakult a súlyom, bár minden nap mérem magam.
induló súly: 92, 7 kg
1. hét után: 90, 6 kg (-2, 1kg)
2. hét után: 90, 2 kg (-0, 4kg)
3. hét után: 89, 4 kg (-0, 8kg)
4. hét után: 88, 7 kg (-0, 7kg)
5. hét után: 88, 1 kg (-0, 6kg)
6. hét után: 87, 5 kg (-0, 6kg)
7. hét után: 87, 3 kg (-0, 2kg)
Csajoj!nekem bagyon bejott a norbi melle a kaloriaszamlalas pluszban...hetfon 68 voltam,ma 67,3!
Szupi kontrollt ad!
Elvezem!
Ki h all??
Gratulálok neked ügyes vagy nagyon!
További kitartást!