Hasonló stílusú cikk született még a hoxa ősidejében, azóta is többször elolvastam, annyira tetszett. Ahhoz nem kellett ennyi kutatómunka, de nagyon jó lett a cikk is és a hozzátartozó fórum is. Mérleg-trükkök a címe :) Arról szól, milyen trükkökkel mérhetjük magunkat kevesebbnek a mérlegen. Aztán a hozzászólók adtak még néhány ötletet :)
Nekem nagyon tetszik az írásod. Végre Valaki, aki nem nyavalyog, vidám, okos. Ezt a sok adatot összeszedni is kalória égetéssel jár. Tehát, ha keresgélsz és mellette írogatsz, az idő alatt nem eszel biztosan fogyni fogsz, de legalább nem hízol ! Írj máskor is, ez az írás meg felelne egy stand up fellépés szövegének is. Sok sikert !
Január. Az a hónap, amikor a fejem a falba verem (150 kcal/óra), miért ettem olyan sokat az ünnepek alatt és miért hagytam, hogy az amúgy sem kívánatos plusz kilók száma tovább növekedjem rajtam. De sebaj, itt a megoldás! Égessünk kalóriákat! Csak az a baj, hogy én nagyon lusta vagyok... :) De vannak kellemes tevékenységek is, amivel ugyanúgy kalóriákat égetünk! Hát lássuk, mik ezek: