Jysk tapasztalatok, műbőr masszázsfotel gyorsan tönkremenne? (beszélgetés)
Az egyik játszóházban, ahova járunk, van ilyen masszázsfotel, nagyon komolyan masszíroz.
Sokat járunk oda. A gyerek mondja, neeemááár, a cápásba menjünk. Én meg: Nem, inkább a masszázsfotelesbe.
:)
Hátanyaazilyen Mauni? :))
A szüleim kb. 10 éve vettek kettőt tv fotelnek, az már akkor is 50 %-os akcióban volt. És még mindig, állandóan. :-)
A kettőből az egyik heteken belül elromlott, nem masszírozott többé. Ez még nem okozott volna gondot, megegyeztek egymással hogy majd felváltva masszíroztatnak a maradék fotellel, de annak a masszírnak nem volt néven nevezendő jó hatása, mostmár tényleg csak sima fotel.
Egyszer már kiszakadt a textilbőr is, elég sérülékeny. Rém nehéz valamivel kipótolni, hogy ne maradjon randa.
Kicsit mintha gagyi lenne.
A gerinchez még masszőrnek is csak lelet alapján szabad nyúlni. Egy gép azzal, hogy mozog összevissza, bármilyen csigolyát kiakaszthat, bánthat.
Higgyétek el, nem jók semmire!!:)))
Pont ezzel a gondolattal kacérkodok. :)
Fincsi, mi a baj vele?
Jysk ide vagy oda, masszázsfotelt ne! Nagyon jó reumatológusom mondta, hogy többet árt, mint használ.
Ha "beteg" a gerinced, semmiképp.:))
Amúgy a Jysket utálom.:((
Nekünk már nagyon régen meg van, és semmi baja, igaz nem használjuk a masszázs részét minden nap.
Néha el is felejtjük :D
Egyébként jól és kellemesen maszíroz.
Jysk ben lehet most kapni fel aron masszazsfotelt hovborg, szerintetek hamar leválna a mubor rola, valakinek tapasztalana jyskmubor dolgokkal?
További ajánlott fórumok:
- Egy tönkrement, korábban jól működő házasság története
- Óvodások gyenge immunrendszere --> tönkremenni mindenhogyan.
- Egy tönkrement házasságot, felrúgnál egy új szerelemért?
- Hogyan tudnék elszakadni ebből az egészből minél előbb? Tönkrementem egészségileg, anyagilag, minden hogyan.
- Hogy éljem túl, hogy tönkrementem mert elárult a dolgozóm?
- Miért nem cserélik ki a "jótállási időn belül" tönkrement 18 ezer forintos Adidas cipőt az üzletben egyből?