Jóságok-rosszaságok-mindennapok (beszélgetés)
Jajj de rég beszélgettünk... :(
2 dolog is? Jajj, én csak egyről tudok. A lényeg: külön költöztünk. Így ok? Nálatok mi a helyzet? Küldök majd privit is! pusszantalak!
Minek lett vége? 2 dolog jut eszembe és nem tudom mire gondolsz....
szia! Örülök neked! Igen, jól. Megtettem a nagy dilemmámmal kapcsolatos döntésemet, és azt hiszem, jól tettem. Tudod, mire gondolok? Vége lett.. És veled mi újság? Pusszantalak!
Szia:) Rég jártam nálad... Jól vagy?
jóság: visszajött Tündi :) Puszi! A rosszaságokkal pedig ma nem fogalalkozunk...
mennem kell, kitartást mára! Este 6-tól egész hétvégén otthon leszek, gyere nyugodtan :) Puszi
hááát...csak jóó csokis legyen :) Mit igyunk?
:DDD Meglepődnél, ha beállítanék...:D
Süssek neked valami fincsi sütit?
gyere nyugodtan, annyi, hogy az általad felsoroltakhoz teszek még én is pár lajstromot, és elleszünk. Most semmi egyebet nem tervezek, csak házimunka-házimunkával. De közben jókat dumcsizunk. Na?!
De jó neked... Én annak is örülök, ha 3-ra végzek...
Hétvégén varrnom kell, határidős munkám van. Virágokat átültetni, mosni, főzni, takarítani...
Át kell válogatnom a CD-DVD kupacot, azt hiszem 3 zsáknyi van... Ja és van egy ablakom, amit nem tudtam még megpucolni....
Neked van valami jó programod? Ha jobb az enyémnél, megyek hozzád :D
hasonlóan "kellemes". Már a végét várom, és indulok. Kb. egy fél óra. Bevásárolok, aztán takarítani szeretnék. Hétvége?
Szokás szerint fárasztó. Még mentőt is kellett hívnunk. Most nekikezdek takarítani, sok dolgom van még, jó lenne kicsit hamarabb végezni... Gyalog megyek haza, több mint fél óra gyaloglás a fájós derekammal. Úgyhogy elég car ez a mai nap... De holnap már hétvége...
Neked hogy telik a péntek?
a kedvenc csokimat :) Mi sem csinálunk magunk részéről nagy kalandot belőle, pedig olyan jóóó :) Milyen a mai napod? Végre péntek!
Szia:) Csak a gyereknek szoktunk venni. Idén a fiúk megleptek egy kis csoki mikuval :) Meg is lepődtem...:)És te?
jól elkerüljük egymást mindig :) Mit kaptál a Miku bácsitól?
Ha nincs nagy fejed, neked adom az enyémet :)))) Csak viccelek, nehogy megsértődj...:)
Fekete a sapi, fehér rózsával. Van fotó róla a naplómban. A horgolás technikáját tudom, csak éppen gyakorlatom nincs :) A következő majd jobb lesz :)
Jobbulást neked!:)
Horgolt sapkát én is szeretnék!:)
Hahó... merre csavarogsz lillan_ka?
Szia drága! Terveztem, ehhez képest betegen fetrengtem, semmihez nem volt kedvem. Ágyban nyakig betakarózva a horgolt sapkám fejeztem be. Ennyi volt...
Neked hogy telt?
szia! Na, milyen a heted? Remélem jobb..:)
jóság: holnap újra péntek és szombaton nem vagyunk. Meglepő egy fuvarozási kft-től, de így döntöttek. Ám legyen! :)
szia! Nem vagy egyedül... Nagyon hosszúnak tűnik nekem is. Nem baj, de legalább a jövőhét rövid lesz, és tudunk egy kicsit pihenni 4 nap alatt. Tervezel valamit?
Szia :) Mi újság? Alig bírom már elviselni ezt a hetet...:(
szép napot! Jóság: már csütörtök van, és jövőhéten rövid hetünk lesz. Mindennapok: ugyanaz, rosszaság: ma még nem volt :)
de addig jó, amíg igénylik, és remélem nagyon-nagyon sokáig fog tartani..:) Neked is szép délutánt!
Elhiszem! Még a fiam is, pedig már ő nagy :)
Lépek drága, szép délutánt neked!
én is főzni fogok, meg Lénával foglalkozom. Nagyon igényli az ovi után.