Jól kijössz a munkatársaiddal? (beszélgetés)
Igen, köszönöm... nagyon jól, immár 10 éve. :)
Én nagyon nem, ilyet még nem tapasztaltam sose, bár igaz nem dolgozom csak pár éve, de hamarosan ugy tűnik vége:)
4en vagyunk közvetlen kollégák.2-2 műszakonként.Az 1ik kolleganőm nagyon rosszindulatú és folyton uszítana valakit a másik ellen.Mi 3an már kiismertük,és szerencsére nem jön neki össze.De nem túl jó egy ilyen negatív emberrel dolgozni.
azokkal igen, de a főnökömmel kevésbé
Igen, általában jól kijövök mindenkivel.Szerencsés vagyok, gyerekkori barátnőm is koléganőm.Így Sok mindent megtudunk beszélni munkáról is .
Pont azt írtam, hogy ne hagyd magad kihasználni.
miért kéne hagyni magam kihasználtatni? akkor sajna egy idö után már mindent megfognak mondani ,kérni h csináljam,én leszek a hülye aki mindent megcsinál.
Nem tudom mióta dolgozól ott. Az első időben ne add ki magad. Ne lássák, hogy zavarnak dolgok. Legyél mindenkivel kedves, de hagyd kihasználni magad. 3 lépés távolság. Tanuld meg a munkád jól. és akkor néhány hét/hónap múlva már szeretni fognak.
Én szerencsés vagyok, mert mindig jól meg vagyok a kollégáimmal, legyenek nők vagy férfiak.
Nagyon ritkán akad 1-1 kolléga, akit nem bírok. Azzal pedig csak szigorúan munka kapcsolat.
Egy ellen példa: Az egyik munkahelyemen 10 évet dolgoztam. Az első időkben 400 ember dolgozott a cégnél, majd úgy 200-300. Ebből az embertömegből 1 emberrel nem jöttem ki. Férfinak nevezte magát....
A kereskedelembe sajnos azt vettem, hogy sok rosszindulatú ember dolgozik. a fiam több helyen dolgozott már és mindenhol fúrkálódás volt. És nem mindig a nők kezdeményezték a dolgokat....
általában minden kollégámmal jó kijövök, nálam ez hangulatfüggő is
Hála égnek nekem nincs kolléganőm...magam ura vagyok:) Végre elértem azt, hogy nincs főnököm. Ennél jobb nincs a világon!
Van egy 43éves kolléganőm, akivel nagyon jól kijövök. Vele váltjuk egymást a hét 6napján. Aki vasárnap beugrós vele ritkán találkozom, eleinte nem volt szimpi, most már egyre többet beszélünk ha találkozunk. A főnökömmel meg egyáltalán nem vagyunk közös nevezőn, és ennek leginkább az az oka, hogy azt szeretné, hogy olyan legyek mint ő(pénz éhes, ragadós, képmutató stb....)
Azért ne add fel, próbálj meg 3 lépés távplsdágot tartani mindenkivel és nem szabad a mások pletykáinak felülni, elhinni meg csak azt szabad amit te magad tapasztalsz! :DÉn most lettem 4 hónapja vezető, 3 nő kollégámnak lettem a vezetője, nem egyszerű, de ez van :D!
Ahol nő van, ott pletyka is....de hidd el, a fiuk sokkal pletykásabbak:)
igen, bár az eggyikkel nem beszélünk, mert egy buta liba.
Nekem 17 kollegám van. 1 pasi és 16 nő ☺
Háááát nem egyszerű ☺ Kis idő elteltével, ha jól megfigyeled őket rá fogsz érezni, hogy kinek mi a gyengéje és kivel, mikor hogyan kell bánni!
csak ha lenne más,pasikkal nagyon jol kijövök,mondom,sznte csak fiu haverjaim vannak
perse de majd 1 évig nem meloztam.nem tehetem meg sajna.pénz kell.lakást tartok fent.
némelyikkel kijövök, némelyikkel nem. De az tény, a férfikollegákkal jobban ki lehet jönni. A nők rivalizálnak, és néha kegyetlenül hazudnak, hogy magukat fényezzék. És a másik alá is ásnak.
Szerintem ha mmár most nem bírod, akkor mondj fel mert nem lesz jobb, ahol sok nő van ott elöbb utóbb veszekedés, és furkálódás van :-(.
eddig olyan helyen voltam ahol egyedül voltam.
supermarket de sajna hozzájuk kell szólni...
de miért nem lehet valaki östinte ?sokkal jobban szeretem mondjon csunyát leszarom,csak ne pofázzanak az ember háta mögött...
Nekem többnyire férfi munkatársaim vannak, és velük nagyon jól kijövök:-)
Szerintem ez nagyon fontos egy munkahelyen.
Nőkkel nehéz együtt dolgozni..
Szerncsére kijövök, imádom a munkahelyet ahol dolgozom, általában kijövök mindenkivel, de van egy-két ember akivel nem beszélgetek.
megmondom öszintén nem néztem
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz munkatársakat (alkalmazottat) találni?
- Tetszik egy munkatársam, de nem lenne szabad, a kora...
- Több mint fél éve viszonyom van egy munkatársammal és nem...
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- A munkatársnőim cikiznek, mert akkor is kiöltözök, ha egyszerű hétköznap van... Hogyan szólhatnék nekik vissza valami találót?
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?