Jogos az elvárásom, hogy a férfi is védekezzen? (beszélgetős fórum)
a papok is vétkeznek, aztán mehetsz gyónni..-))
Olvasgatva itt a női hozzászólásokat, nekem teljesen elment már a kedvem a "párosodás" intézményétől:-D
Már ehhez is komoly logisztika szükséges.
Azt hiszem én papnak állok..:-D
Szándékosan lehet, de amilyen a férfiak hozzáállása az EÜ dolgokhoz (tisztelet a kivételnek)… egy kimaradt, abból úgy sem lesz baj, néha szedem, néha nem. Most fáj tőle a fejem, kihagyom. Nekem egy orvos se mondja meg, hogy hogy kell szedni… és még sorolhatnám😅
Megtörtént eset tanulsága.
🤣🤣Jézusom…
Te mindenre gondolsz!
Lehet, akkor sem használok, fix partnerem van 8 éve. Csak akkor lettem terhes, amikor akartam :)
Jogos. Mondjuk en megoldom magamnak is engem aztan egy ferfi sem tud teherbe rakni ugy vigyazok.
Nagyon fogok ezentúl vigyázni..D
A nők kiszámíthatatlanok.-D
Unokám is latex érzékeny, az eü-ben tanul/dolgozik, nem tud gumikesztyűt használni, csak latexmenteset.
Tényleg nem hallottam még ilyenről.
Na, ma is okosabb lettem, köszi.
Ez az egész malackodás rengeteg veszéllyel jár, de jó, hogy eddig nem tudtam róla..-))
De a használt óvszert ott se hagyd a nőnél. Tényleg a nők bármire képesek.
Latex allergia, de van aki a síkosítóra, spermicid anyagra allergiás, ami rajta van, az ízesített, illatosított óvszernél meg aztán bármire lehet allergiás reakció. Férfi és női oldalon egyaránt.
Aki nem akar gyereket, az védekezzen, senki ne bizzon a másikba.
Szerintem sokkal kevesebbet csalnának vele, mint a nők. :)
Jogos elvárás. Ismerek olyanokat, akik 10+év házasság után is óvszerrel védekeznek.
Hogy mikor hagyható el, vagy egyáltalán el akarod-e hagyni, az a te döntésed. Senki nem szólhat bele, max a partner. (De szerintem neki is csak véleménye lehet, mert a nem kívánt terhesség mégiscsak téged érint leginkább.)
Már tesztelik az első férfiaknak készült fogamzásgátló tablettát.
Tényleg van olyan, hogy gumiallergia?
még soha nem hallottam róla.
Nagyon sokfélét lehet már kapni. Olyat is ami allergénmentes.
Mit okoz a gumi allergia?
Vagy csak vicceltél?
Én is Ede úr véleményén vagyok.
Én mondjuk allergiás vagyok a gumira :D
"Jogos az elvárásom, hogy a férfi is védekezzen?"
Otthon vagy idegenben?
A sok nem várt terhesség általában nem a pasikon múlik.
A nők akarnak ezzel a fondorlatos fifikával apát fogni magunknak.
Ez az én tapasztalatom.
Én gumipárti vagyok, a nők fura szerzetek ha valamit a fejükbe vesznek.
Védekezés terén magamban megbízom, bennük nem.
Nekem az a véleményem, mivel semmi se 100%-os, hogy a pár mindkét tagja védekezzen. Volt már jó pár történet, ahol ha a nő terhes lett, ment a vádaskodás, hogy hogyan lehet, átvágtál, lehet, hogy nem is én vagyok az apja, stb. Olyanról is hallottam már, hogy a pasi azt mondta nem lehet gyereke, szóval fölöslegges védekezni, érdekes módon mégis összejött a baba. Ezek fényében szerintem jobb, ha férfi oldalról is csökkentjük az esélyeket. Vagy te mellőznéd a gumit egy idő után? Ha igen, mikortól?
További ajánlott fórumok: