Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Joghurtos-tejszínes őszibarackleves recept

Joghurtos-tejszínes őszibarackleves recept

Elkészítési idő 10 perc

A Joghurtos-tejszínes őszibarackleves hozzávalói:
1 üveg őszibarack befőtt

1 kis doboz natúr joghurt

1/2-1 dl tejszín (főzőtejszínből csináltam)

vanília


A Joghurtos-tejszínes őszibarackleves elkészítési módja:
Turmixgépbe öntöm a befőttet a levével együtt (2 fél barack kivételével), a joghurtot, a tejszínt és a vaníliát, és összepépesítem. Addig a félretett barackot kis kockákra vágom. Ha valaki nem, szereti a darabokat akkor az összes barackot összeturmixolhatja. Kész is. A befőtt elég cukros, így nem kell cukrot hozzáadni, de ha valaki nagyon édesszájú, megteheti.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A joghurtos-tejszínes őszibarackleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook