Joghurtos-tejszínes őszibarackleves recept
10 perc
A Joghurtos-tejszínes őszibarackleves hozzávalói:
1 üveg őszibarack befőtt
1 kis doboz natúr joghurt
1/2-1 dl tejszín (főzőtejszínből csináltam)
vanília
A Joghurtos-tejszínes őszibarackleves elkészítési módja:
Turmixgépbe öntöm a befőttet a levével együtt (2 fél barack kivételével), a joghurtot, a tejszínt és a vaníliát, és összepépesítem. Addig a félretett barackot kis kockákra vágom. Ha valaki nem, szereti a darabokat akkor az összes barackot összeturmixolhatja. Kész is. A befőtt elég cukros, így nem kell cukrot hozzáadni, de ha valaki nagyon édesszájú, megteheti.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: wéva, 2007. júl. 15. 20:32
A joghurtos-tejszínes őszibarackleves elkészítési módja és hozzávalói.