Jobban szerettem volna a 70-es években élni. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nyugi! Még pár év, és ugyanoda jutunk vissza! Akkora homályban és tudatlanságban éltünk, és közben bevettük, megettük, hogy itt a Kánaán! Meg hogy ez a "legvidámabb barakk" és hasonlók.
És hogy a vasfüggönnyel nem mi vagyunk elzárva a világ elől, hanem a "rothadó kapitalizmus"-tól védjük magunkat! És hasonló mesékkel etettek minket. És el is hittük.
Lassan már ugyanott leszünk, ha nem látjuk még most sem, hogy mi nem "előre megyünk, hanem hátra"!
Tudod mi az a kihules?
En onnan tudom, hogy hideg vizbe bebprultam a hajoval.
Aki meg ilyen elvarat csinal, embertelen. Es orulok neki, hogy mar nem lehet a katonadagon sem.
Amikor kisgyerek voltam, sopronikent utlevel kellett, ha a Ferto partra mentunk.
Es en "meg csak kosza pajzan gomtolatsem voltam" a '70-es evekben.
Mikor kb. 10 eves voltam, a noverem meg 12, a kifizetett kisero elffejtett minket.
Egyedul atmentunk a masik gate-hez beszallni. A 70-es evekben ez talan normalis volt, de ez ma (vagy akkor)veszelyeztetesnek minosul.
Net, telefon/szamitogep nelkul ezt ide ki sem irhattad volna.
Tedd le a fentiekhet tartozo keszuleked, moss max. keverotarcsas, de nem automata mosogepopel, no mikro
A hetvenes évek elején nekem is ez volt a legjobb döntésem.
A mai napig sem bánom.
Én meg a kiegyezés évében szerettem volna pont 18 éves lenni.
Puskázás nélkül akkor mikor is születtem?..-))
További ajánlott fórumok:
- Szerettem volna második gyereket, de a férjem nem vesz...
- Úgy érzem nem azt az életet élem, amit szerettem volna
- Szerettem volna családot: papa, mama, gyerekek (2 kislány)....
- Milyen kapcsolatot tartsak egy olyannal, akivel szerettem volna együtt lenni, de mással van?
- Kislány koromban gyilkossági nyomozó szerettem volna lenni....
- Régebben több barátom volt. Jobban szerettem ismerkedni is....