Jó rég bőgtem a betegségem miatt, de most megint félek. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nyugodtan"hisztizz"ne maradjon benn a feszkó.
Adjál neki😊
Hajrá,,minden szempontból 🍀
Egész jól viselem, csak most felzaklatott, hogy vége a kísérletnek, amiben benne vagyok, mert a szponzor berekeszti.
Azt hittem, hogy semmi pánik, minden szép és jó, de aztán rémálmaim voltak.
Amúgy tényleg nem parázok, az eszem tudja, hogy minden rendben lesz. Csak ott a mélyben a rémült gyerek hisztizik kicsit.😃
Kívánom találd meg ami egy kis nyugalmat ad.
Nem ördögtől való ám egy kis orvosi segítséget kérni.
Esélytelen.🤣🤣🤣
Szerintem a biosz és kémia is kifogna már rajtam. Nagyon más irányba mentem. De hétfőtől már aktázhatok. És persze a szerdai idézeteket zaklathatom, hogy máskor jöjjenek. 🤦♀️
Így -sajnos- nem megy a dolog.
A zenehallgatás, olvasás, rejtvényezés pont nem elfele tereli a gondolataimat.
Foglald el kicsit magad,,hallgass rádiót,jó zenét,rejtvényezz,gyere beszélgetni,sétálj .
Ne agyalj állandóan.
Röppen az🙏🙏🙏🤗🍀🍀🍀🍀
Nyugoggyà má meg! Nem lesz semmi gond! Küldöm a csít! 😘🥰
Minden oké lesz! Meglátod!
További ajánlott fórumok:
- 1 éves kislányomnak megint ki jött a hörghurut betegsége, már minden orvosi utasítást megtettem. Hogyan tovább?
- A férjemnek betegsége miatt alkalmatlanosították a jogosítványát. Másodfokon van-e esély visszakapni?
- Kislányom betegségei miatt mennyi idős koráig fekhetek be a kórházba?
- A betegségem miatt meg kellene szabadulnom a hasi zsíroktól, mert veszélyezteti a visszaesést! De hogyan? Sehogysem sikerül!!
- Lelki eredetű betegségek? Lehet, hogy a cisztám is lelki probléma miatt alakult ki?
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?