Jó időpont- rossz időpont (beszélgetős fórum)
A történetednek Murphy-hez semmi köze.
Sokkal inkább egy linkócihoz. Ahogy írtad: menjen a levesbe, de minél előbb!
Ne hagy magad hülyíteni, s te se ámítsd magad, hogy komolyan érdeklődik irántad.
És mi az, hogy meglátogatna??? Eszedbe ne jusson beengedni!!! Majd ha láttad az ő otthonát, esetleg, talán.
De már hanyadszorra? :)
Akkor miért nem azt mondja 5 napból jó 3. Most arra apellálni, hogy hátha nem azt mondom. Ilyen a Murphy:)
Na majd megmondom neki, ha eldöntötte tutira mit akar akkor szóljon.
Szerintem ő eldönti, mikor szeretne veled találkozni, de bunkó dolog lenne azt mondani, hogy figyi, szombat du 5-kor ráérek, ezért elvileg felajánl lehetőséget, hogy válassz te. De mivel nem azt választottad, amit ő szeretett volna...
Hülye játék, nekem is elmenne a kedvem a találkozástól.
Hát én se értem!
Mikor 2x találkoztunk már aznap éjjel üzen múltkor másnap. beteg lettem nem tudtam elmenni akart jönni, hogy meglátogasson. Aztán , ha engedem ki tudja ráért volna e.
Mindig úgy keres meg, hogy nagyon szeretné és ezért nem értem, hogy akkor, ha végre valahára tudunk találkozni és nekem a szombat jó akkor neki miért nem jó? Persze nem tőletek kérdezem csak hangosan.
Hát ez megy a levesbe...
További ajánlott fórumok:
- A Nap, Hold, Uránusz, Szaturnusz, marsi karmád és karmikus örökséged a születési időpontod alapján
- Családi pótlék és gyes utalásának időpontjai 2010-ben
- A Merkúr, Vénusz, Jupiter, Neptunusz, Plútó karmád és karmikus örökséged a születési időpontod alapján
- Családi pótlék, GYED, GYES utalási időpontok 2011-ben
- Tudja valaki a 2011-es Gyes és Családi pótlék postai, illetve a banki utalás időpontjait?
- Lassan eljön a különköltözés időpontja. Miért néz rám rosszul mindenki ez miatt?