Jó ár egy kártyafüggetlen Sony Ericcson Xperia Neo telefonért 60 000 HUF? (Részletek folyt. ) (tudásbázis)
Köszi a linket!
Amint látom, újonnan nem nagyon van 70E alatt...csomagolva. :)
Ne OFFoljuk már szét a témát, pls. :)
Köszönöm az eddigi segítő válaszokat!
Várok még véleményeket. Köszönöm szépen! :)
Ezt úgy írtad, mintha én, vagy az ismerősöm tehet róla. Nem, mindketten elítéljük, de sajnos sok csupa pozitív visszajelzésűvel is előfordulhat, hogy vacakot ad.
A kisfiúnak vettem játékot egy állandó eladótól, és hibás volt, reklamáltam és nem orvosolta. Nem kevés pénzbe került, és kb 20-25x vásároltam tőle. Ennyit ért a becsülete. Vannak ilyen emberek, és ezért ingott meg a bizalmam.
Netes áruházak, az más kategória.
Én is figyelembe veszem azt, hogy személyes átvétel van, megtekinthetem, hogy valóban azt kapjam, amit mond. Illetve ismerem az ismerősömet (bár üzletben nincs barátság :D), így tudom kit és hol keressek, ha vmi mégsem okés...
Online ismeretlentől használt árut nem szívesen vennék. A használt ismerősöm esetében 1 vagy 2 nap...vaterán meg több, stb.
A fő kérdésem az, hogy igazából újonnan, kártyafüggetlenül jó vétel-e ez? :)
Gratulálok az ismerősöd fiának akkor, hogy átverte a vevőt. :((
Én már többször vettem műszaki cikket, igaz csak kis kütyüket (ami max. 10 e alatt volt), de eddig mindig pozitív volt a tapasztalatom. Nem sima eladótól vettem, hanem forgalmazótól, vagy áruháztól, meg olyantól, akinek + értékelése van. Egyik telóm is egy ilyen oldalról vettem, akkor még 25-ért, érintős is, meg Tv-t is lehet rajta nézni. Máig szuperül működik, csak odaadtam tesómnak, nekem nem jött be az érintőképernyő..
Én nem használom mindkét oldalt, de műszaki cikket nem mernék venni így. egyik ismerősöm fia, lefotózta a tesója új készülékét,azt meghirdette, és egy ócska vacakot küldött a vevőnek.
Tudom van a szabályzat, de a manó járna tárgyalásra, és azt sem tudom, hogy reagálná le az eladó.
Inkább az ismerősödtől vásárolj..szerintem 10 ezerrel olcsóbban, persze, hogy megéri, ha ilyet szeretnél :)
igen, de bocsi, vat..n, elírtam:)
küldök privit teszek be linket
Független van annyiért??? :O
(Ez független, és két év garancia van rá.)
szerintem jó!!:)
nekem is xperiám van:) csak x10 nagyon jó telók:)
Ismerősöm 73 000 HUF-ért vette a múlt héten boltban, újonnan, de kapott ajándékba másik készüléket, így ezt el akarja adni. 1 napig használta csak. 60 000 HUF-ban állapodtunk meg. (Teljes csomagolással, számlával, ahogy a boltban vette).
60 000 HUF-ért jó?
További ajánlott fórumok:
- Pénztárca kímélő részletek - hogyan spórolsz?
- Írjatok szép dalszöveg részleteket...
- Kinek a felelőssége ez ilyen helyzetben? Részletek lent.
- Ki mit tud a törlesztő részletek fizetésének halasztásáról?
- A Vatera.hu-ról valaki mesélne nekem? Hogy működik, mindent, részleteket is.
- Francia vagy olasz? Részletek lenn...