Jel-beszéd, avagy miért küldtem neked... (beszélgetés)
Tippelhetek?
FA vagy SS?
========
========
tekersz?
Jó a segged? :)
Akkó kő kóla?
Nem egy olyan van, aki nap-nap után küldi.
Megkérdeztem.
Hiba volt.
Már én sem foglalkozok vele.
Biztos nagy bunkóság, de én nem mindig méltatom válaszra, ha egy útmás beszól, hogy jó a seggem :P
Különben miért ne carhatnád le a küldőt?
Általában igen.
Kérdezni attól szoktam, aki nap-nap után küldi, ha belépek, ha nem. Úgy, hogy soha nem kommunikáltunk semmit, de még közös fórumokon sem mozgunk.
Gondolom mindenki tudna neveket mondani. :)
De ez nem igaz!
Ha pl. kapok egy jelet és azt gondolom, hogy azért küldte, mert tetszett, amit írtam, akkor erre mit kellene küldenem? Én is szoktam küldeni jelet azért ha valami nagyon tetszett, de sosem azért, hogy aztán kapjak egy másikat.
Valaki múltkor nem értett egyet velem és küldött egy ronda jelet, na azt az adott fórumon szóvá tettem, hogy ezért nem kellett volna...
Én sem várok viszonzást, ha küldök, mert nem azért teszem.
Régebben én is rákérdeztem. 5-ből 4X azt a sértődött választ kaptam, hogy "ha gond, akkor nem küldök többet"
De könyörgöm, nem gond, csak az okát szerettem volna tudni.
Mostanra már nem érdekel. Aki küld, küld.
Nekem új, hogy egy jel küldés után viszont jelet vártok.
Miért?
Én nem azért szoktam jelet küldeni, ha küldök, hogy én is kapjak, hanem azért, mert így jelzem, hogy kedvelem, egyetértek, szerencsét kívánok hozzászólása miatt, vagy jobbulást, stb.
További ajánlott fórumok:
- A bank ad utólag olyan számlát, amivel bizonyítani tudom, hogy annyit küldtem amennyit?
- Önadózóktól szeretenék kérdezni, az idén küldtem az első adóbevallásomat...az alábbiakban tud valaki segíteni?
- Ma küldtem neki utoljára jelet. Ez egy kedves gesztus itt....
- Sziasztok!Már több napja hogy képeslapokat küldtem a Hoxa képeslapküldő oldaláról, de senkihez sem érkeztek meg.Miért?
- Facebookon honnan tudom, hogy ami levelet küldtem valainek az elolvasta?Kérhetek erről értesítőt?
- Ha külföldre írok sms-t, az meglátszik a számlán?Mármint fetűntetik rajta, hogy külföldre küldtem?