Játék: Hoxa kvíz (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Játék: Hoxa kvíz
Szia Hoxa!
Igaz láttom ez nem mai cikk,és a játék is lezárult már,de lesz még ilyen?
Sajnos akkor még nem voltam tag,még internetünk se volt így nem tudom milyen lehetett!:(De biztos jó:)
valószínűleg már nem is fogsz játszani, mert nem lesz több
vagy ha mégis, akkor tévedtem :-)
Sziasztok!
Én még sosem játszottam a kvízzel.Mi lesz a lényeg?
Hoxa, a te fiad is ennivaló! Remélem még összefutunk a tónál.
A gyöngyök nagyon jók, csak a kékszemű nem hagyott még rá időt, hogy alkossak. :)
Ma átvittem a Pitz-gyöngyöket Eoandinak, aki, mint kiderült, néhány utcányira lakik tőlünk és csodaszép kékszemű kisfia van. :) Cecilhez is személyesen kopogtattam be a dvd-vel múltkor, meg is lepődött rendesen, főleg mert nem mondtam hogy Hoxa vagyok, csak a rendes nevemet. :))))
Pitzem, van kép? :)
Ma szép lettem :)
Mondjuk én mindig szép vagyok,de Csilla a Fehérgyöngy szalonból még többet hozott ki a formámból :)
Köszönet érte neki és persze Hoxának! :)))
Mi is megkaptuk a majmot ma. :))
Manóka nagyon örült neki.
Köszönöm a játékot!
Remélem lesz még folytatás.
További sok sikert!
Szia Hoxa és Speedz!
Én is megkaptam az órát! Köszönöm szépen! Egy bökkenője van csak, hogy sajnos nem jár! Azért köszönöm és a játékot is! Remélem hamarosan ismét lesz valami, ha nem is ilyen formában!
DVD --t !!!!!!!
Annyira elvoltunk foglalva más témával, hogy ezt nem irtam :(((
Helyette megismerhetted a fasirt - ot :))))))))
Üdv Hoxa, Speedz!
Tegnap megérkezett a nyomtatópatronom, nagyon örültem neki, köszi szépen a játékot, nagyon jó volt. Remélem lesz még folytatása.
További sok sikert: Ilike
További ajánlott fórumok:
- Melyik játék tetszik neked jobban itt a Hoxán?
- Tedd fel kérdésd, a válaszadás joga a tied! Kvíz játék
- Milyen játékot szeretnél a Hoxa portálra?
- Hogy kell játszani a HoxAkasztófa játékot?
- Miért törlik a hoxakasztófa játékból állandóan a 24 órás eredményeimet másnapra?
- Tegnap nyertem a TV2 Kvizió cimű játékával, ebből a nyereményből még kell fizetnem áfát?