Jár valaki közületek Ausztriába dolgozni mint ápoló/idősgondozó? Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Sziasztok
En is kimentem ausztriaba tobbszor is de nem vettek komolyan sehol se.Kozepfokon beszelek nemetul megse volt jo.Csak hazi betegapolasra alkalmaztak de az nem volt jo.sokan felmondanak mert nem birjak a nemet stilust.Volt olyan amikor masfel honapot voltam ott mert nem tudtak kit kuldeni helyettem.Teljesen el voltam kenodve mert a nyelvtanulasba nagyon sok penzt es idot fektettem megse volt jo semmire.Sokszor becsaptak mondvan probamunka van.Egy forintot se lattam belole.Ilyen bol 24 napom van.Most megprobalom Hollandiat ott tobb a segitseg es mar dolgoznak is kinn ismerosok.Tehat nem kamu.Soha tobbet nem megyek nemet nyelvteruletre.Amugy nem is ertem az egeszet hiszen apolo hiany van nem?
A google-ba ird be: medpersonal. Itt egy olyan cég hirdet, akik ausztriába keresnek ápolókat.
Hátha segítettem valamit.
Én is szeretnék kimenni mindenképp. Már ápolói vizsgát is megcsináltam, viszont a német nem nagyon megy sajna :( Most egy normális munkaközvetitőt keresek...na ez sem könnyű!
Jó lenne ha valaki irna, mert fogalmam sincs mi várna ott rám :O
Hát ez az. Pedig engem is érgekelnének a részletek.
Ha nem Te nem indítottad volna ezt a fórumot, akkor én tettem volna meg.
Arra gondolok amikor ott vagy a családnál(vagy csak egy idős embernél) és 2 hetente-havonta jársz haza!
Minden érdekelne a témával kapcsolatban! Milyen ott? Milyen nyelvtudást várnak el? Te milyen szinten tudsz németül? Minden...
További ajánlott fórumok:
- Te is Ausztriában élsz?
- Alap német nyelvtudással, jogosítvány és szakma nélkül, semmi esélyem mielőbb kijutni Ausztriába dolgozni?
- Hogyan tudnánk Ausztriába kijutni dolgozni?
- Hány éves korig vesznek fel általában Németországba vagy Ausztriába dolgozni?
- Nyáron Ausztriában szeretnék 2 hónapot dolgozni. Van köztetek kinn dolgozó, aki néhány tanácsot adna?
- OKJ-s szakmával ki lehet menni Ausztriába dolgozni?