Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Izűleti porckopásosok fórum

Izűleti porckopásosok (beszélgetés)

6. Meda
2009. dec. 17. 20:52

Sziasztok!

Új vagyok még itt ezen a fórumon, bekukkantottam ide.

46 éves vagyok, korábban sokszor elestem. Idén tavasszal kezdődött először a háti, majd térdfájdalom.

Ortopédiánál kezdtem, de onnan reumatológiai konzilíumra küldtek. Térdízületi porckopást állapítottak meg, és a gerincem "csőrös".

Nyáron a nagy sétákban csúcsodott ki a térdfájdalmam, 2 hetes komplex fizikoterápiás kezeléssorozat a kórházban, majd ambulánsan is.

Elvileg folyamatban van a gyógytorna, de a 6 alkalomból csak 3 van meg október közepe óta :(

Tudna valaki javasolni gyógytornát, amikor nemcsak otthon, hanem pl. diszkréten és észrevétlenül be tudnám mozgatni az ízületeimet?

Esetleg van-e valaki aki szívesen betanítana, hogy az izmaim feszüljenek? És még milyen természetes gyógymódok vannak? Orvosságokat nem kérek, bőven szedek más betegségeimre is.

Köszönöm a segítséget.

2009. szept. 28. 23:07
Mennyit kell naponta bevenni a lenmagolajból?
4. abri
2009. szept. 8. 08:33
Próbáld meg Proenzi 3-at, azt mondják nagyon jó térdkopásra.
2009. szept. 4. 17:28
Valahol olvastam,hogy ilyen esetben csodát tesz a lenmagolaj,(belsőleg)a kikopott izületeket olajozza,ezáltal csökken a fájdalom.
2009. júl. 24. 22:25
Lehet a lábizmok bevannak görcsösödve, egy jó lazító masszázs nem ártana!EZ LEHET A SÚJFELESLEGTŐL IS, NEKEM IS EZ VOLT A PROBLÉMÁM 2HÉTIG ÉS VIZESRUHÁZTAM, MAJD A BARÁTNŐMTŐL KAPTAM KÖLCSÖN A DELFIN MASSZÍROZÓT ÉS FELOLDOTTA.
2009. júl. 24. 22:19
A térdeimben van izületi porckopás és most napok óta a lábizmaim fájnak végig a lábszáramban,tapasztaltatok ilyet porckopásosok és ki tudja mi lehet az oka ?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook