Mitől múlik el az izomrángás, mi okozhatja? (beszélgetés)
Sorry, de jobb tanácsom már nincsen.
Látom, nem tudod, mi okozza az izomrángásodat?
utolsó ötlet:
Dugd két ujjad a konnektorba, lesz rögtön rángás is, és azt is fogod tudni, hogy mi okozta...
Reggel 500 és nemrég szintén 500. Lényegesen kevesebbet ráng. Lehet, magától is javult volna. Remélem, elmúlik.
Köszönöm, hogy írtatok.
Hány mg-ot vettél be? Lehet, hogy az kevés, meg ki tudja, mennyi szívódik egyáltalán fel? Lehet, hogy beveszel 500 mg-ot és csak a fele szívódik fel.
Nem lehet ilyenkor elterelődni, ahogy írták. Ha ráng, akkor nem lehet figyelmen kívül hagyni. Én ilyen esetben inkább ráhagyom: jól van, most ezt csinálja, majd meglátjuk, holnap mi lesz. Ettől megnyugszom. De biztos vagyok benne, hogy 1-2 nap alatt rendeződik nálad is. Ha nem, nagyobb adag magnéziumot kezdesz el szedni.
Én a szívem miatt napi 1000 mg-ot szedek. Azelőtt nekem hetekig volt ilyen rángás folyamatosan a lábaimban, sőt még a hasamban is és a szívem is tiszta hülye volt néha, olyan szívdobogás tört rám. Gondolhatod az milyen ijesztő volt! De a magnézium tényleg nagyon jó!
Ha már vitamin, akkor inkább a szerveseket szedd!
Igaz, drágábbak mint a másik, de lényegesen jobban hasznosulnak a szervezetben.
Sziasztok!
Tegnap éjjel óta a könyökömnél izomrángás van, szinte egyfolytában. Nagyon idegesítő. Nem sportoltam vagy ilyesmi. Vettem be calciumot, magnéziumot, de nem múlik...
További ajánlott fórumok:
- Mi okozhatja a vetélést? Mi ennek az oka? Erre keresem a választ..:(
- Mi okozhatja a miómát, cisztákat, mellrákot?
- Állandó jobboldali hátfájdalom reggeltől, másnál volt már hasonló, mi okozhatja, mi segíthet?
- Mi okozhatja? Erős fájdalom a derék jobb oldalán, ami sugárzik az alhasba is, és véres vizelet?
- 5 hós baba alvásproblémáját mi okozhatja?
- Mi okozhatja az egyenes haj hirtelen hullámosodását felnőttnél?