Itt a nyar!!! Hova mesz nyaralni a gyerkoccel? (beszélgetős fórum)
Nem zavar, bár a másik szavának kétségbe vonása határozottan kötekedés:P Hvar szigetre megyünk, Vrboska faluba. Barátok szervezték, így csak megkérdezni tudom az elérhetőséget, de oda találok:) Úgy tudom a két szobás apartmanban a szállás 10, az egy szobásban 15 euró, ennyi volt tavaly is, előtte is. A szigeten több magyarnak van apartmanja, nagyon szép hely, de messze van, muszáj olcsónak lenni, hogy teltház legyen, nagyon sok az adó, külföldiektől nagyon megkérik a hatóságok a nyaraltatás árát (jogosan). Ja és azt hiszem a többi apartman is hasonló áron fut.
megmondom őszintén kíváncsi lennék hol voltatok 10euro-s szálláson (nem kötekedés miatt, de tényleg kíváncsi vagyok) Amúgy a tengeri herkentyűket én is szeretem, ha ilyen helyen vagyok csak ezeken élek. Megírhatnád priviben a hely nevét, meg az elérhetőséget. Ha nem is idén, de jövőre jól jöhet. előre is köszi
Ezen nem lepődöm meg, jellemző a húgomra :)
Az elég zsúfolt hely, ahogy megyünk délre ott van a legnagyobb dugó:))
Omisban, és környékén voltak többek között.
Hol voltak? 1x voltunk mi is Isztrián, ott voltak ilyen árak.
A húgomék egy hete jöttek haza, ki voltak akadva az áraktól ... A piacon egy szatyor gyümölcsért 4000 Ft-nak megfelelő kúnát fizettek, az étteremben alsó hangon is 10000 Ft körül vacsiztak ketten.
Keszthely a kedvencem a Balaton parton.10 napra megyünk már várom.Minden évben megyünk.Gyerekekkel még nem voltunk tengerparton(csak még előttük többször is)de nem is hiányzik.
Én is szeretem a Balcsit, szerencsére oda bármikor mehetünk, most is megyünk hétvégére. Apa nem annyira szereti, ő ott nőtt fel, uncsi számára. Viszont a mi babánk nem szereti a pancsolót, lehet azért mert nagyobb vízhez van szokva a babúszás miatt? Balaton élvezte, a kismedencében szenved, a kerti zuhany viszont bejön neki:D
Szerintem a legjobb egy balatoni nyaraló! (Ha nincs saját, akkor lehet bérelni egy házat pár hétre.)
Fürödni legjobb: A BALATONBAN!
Ilyen lágy, simogató, tiszta víz nincs egész Európában! Úszni benne! A nyomába se léphet semmilyen tenger. A sós víz csípi a szemet, kicserzi a bőrt, hányingerkeltő. Csak látványnak szép.
De kisgyereknek (kb. másfél éves korig) bőven megfelel egy kerti pancsolómedence, kiskád meleg vízzel, árnyékoló alatt.
Sziasztok!
Mi a Balcsira megyünk aug.-ba 4napra.(11,5 hónapos lesz addigra a kislányom)remélem élvezni fogja,ez az első nyaralása.Más nagyon várjuk mind a hárman!!
Semmi baj, nálunk is nagyszülők a Balatonhoz közel vannak, tudom az árakat. Mi Horvátországban nagyon jókat ettünk, Balatonhoz képest olcsóbban (és szerintem jobbakat (szeretem a tengeri kütyüket), a 10 eurós apartman ár nem sok, lehet itthon is ennyi. Az út a drága, de megtérül a többin. Amin nem lehet vitatkozni, hogy a tenger élménye mennyivel más, ki ezt szereti, ki azt.
a kérdésre is válaszolva. Júliusban 5 nap Keszthelyen (valamiért húz a szívem a Balatonhoz) augusztus végén Olaszország (terv szerint)
Sziasztok.Mi Hajdúszoboszlóra megyünk.Imádjuk.Gyerekparadicsom.Visszajáró vendégek vagyunk.
Három gyerkőccel megyünk.
azért picit vitatkoztam:-))
hát ezzel azért vitatkoznék, de nem fogok.... Vagy levegőn éltél Horvátországban, vagy az öledbe pottyant. A szállást lehet hogy megúsztad ugyanazon az áron, de hogy az éttermben, boltban legalább 1,5-szeres árakat találsz az tuti.Az is igaz, hogy itt fizetni kell a strandbelépőért, de szolgáltatást is találsz mellé. Attól még lehetett jó, de olcsóbb biztos nem. És mielőtt megkérdezed voltam már Horvátországban utoljára tavaly, és nem (csak) azért vagyok elfogult mert a Balcsiparton lakom, de össze is tudom hasonlítani az árakat, meg a szolgáltatást is, amit ott kapsz, meg amit itt. Bocs, nem akartam vitázni, és nem is akarok vitafórumot nyitni, de ez azért tény
Szia! Mi tavaly Kehidakustányon voltunk. Rengeteg kiadó apartman van és szinte mindegyikhez van kiságy,etetőszék,fürdetőkád stb.Persze vannak szállodák is.A fürdő pedtg ideális gyermekes családok részére.Közel van a Balaton is.Mi nagyon jól éreztük magunkat.Jó nyaralást!
Igen, valóban nagyon szép :)
Sziasztok!
Mi nyár végén megyünk Horvátországba, kicsi addigra 9 hónapos lesz. Magyaroké az apartman,, kapunk kölcsön babakocsit, kiskádat, szóval ezeket nem kell vinni se, a hely nagyon jó, nem zsúfolt. Múlt évben is itt voltunk, 7 hónapos terhesen, az út bár hosszú kibírható, és az árak még mindíg kedvezőbbek mint itton, jobban jövünk ki mintha a Balatonra mennénk.
Igaziból Balcsira mi is eltudnánk menni ha annyira akarnánk, de a kislányom és az én bőröm is annyira érzékeny...
én egyszer voltam és a Balcsi vize tökre kiütötte a börömet, szóval maradunk itthon és remélem talán jövőre eltudunk menni tengerre
talán addigra rendeződik a frank, meg a hitelünk is
Mi is holnap megyünk a vadasparkba, pedig már májusban is voltunk, imádják a csajok és mi is!
Mi megyünk 1 hétre a Balcsira, tavaly Gyulán voltunk nagyon szép hely, és fantasztikus a fürdő!
szia
örülök hogy ti eltudtok menni nyaralni, mi nyögjük a házrészletet svájci frank, de úgy tervezzük egy hétvégére elugrunk Nyíregyházára, azt hiszem ott van a nagyon szép állatkert
Ti hova mentek nyaralni?
8,5 hos fiammal hova tudnank menni nyaralni hogy megfeleloek legyenek a korulmenyek?
További ajánlott fórumok: