Istenhez imádkoztam évekig, nem segített, pedig nagy... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Jó-rossz, hideg-meleg, kicsi-nagy, sorolhatnám. Honnan ismernénk egyiket a másik nélkül? Ugyanannak a két véglete.
Tele a Biblia horror történetekkel, nekem meg el kellett volna alélnom az isteni jóságtól hittan órán.
Nincs fény árnyék nélkül, nincs isten sátán nélkül. Vagy inkább egyik sincs. Éljen a tudomány és az én akaratom! Nekem ez a logikám.
Mivel vallomás volt, nem lehet névvel.
Sőt lehet nem is akar kommenteket.
Biztos azért, mert ritkábban jársz errefelé!
:)
Mindenesetre totál egyet értek Veled!
A vallásba burkolózva könnyebb egy rossz döntést, esetleg a rosszul kivitelezett döntés felelősségét áthárítani másra/valakire/valamire.
Így a döntésért a felelősséget nem a döntéshozónak kell "bevállalnia", hanem egy harmadik félre lehet azt áttolni.
Ha én hibázok - és ez sajnos sokszor előfordult már az eddigi életemben és nem vagyok biztos abban, hogy be vagyok oltva a jövőbeli hibázások ellen - be kell vallanom - még ha rosszul is esik - hogy hibáztam.
Mint ahogy azzal is hibázok - a sok eddigi negatív tapasztalataim ellenére - hogy megint hozzászóltam itt egy olyan beíráshoz, ahol a FI anonim maradt.
Tehát csak etetni akarja azokat a kommentelőket, akik kifejtik véleményüket - még ha az alapjában véve - egy nagy ökörség is.
Legyen további szép napotok!
Mondja ezt egy angyal? :D:P
Csak viccelek!
sok marhaságot hallottam már,de ettől nagyobbat
mostanában nem :))))))))))))))))))))
Egyetértek.
Ha én csak 0-24-ben imádkozom, de egy önéletrajzot nem küldök el, az életben nem lesz munkahelyem. Csak egy példa volt.
Tudtad, hogy Te vagy az isten, meg én, meg mi emberek. Mi alkottuk a világot, a lakhelyünket, az egzisztenciánkat. Ha mi nem tesszük ezt, akkor nincs semmink.
Egyik nehéz vizsgám előtt én is felsóhajtottam, hogy Istenem segíts meg. Utána gyorsan rájöttem, hogy tanuljak rendesen a sóhajtozás helyett mert, ha nem tudom az anyagot, akkor az isten sem fog átengedni engem. Ötösre vizsgáztam.
Láttad a Poszeidon katasztrófa c. filmet?
Hajókatasztrófa utasait felszólította a kat. pap, hogy imádkozzanak, Isten, majd megsegíti őket. Mind meghaltak, még a csodára vártak. Másik csoportnak azt tanácsolta az egyik utas, hogy tegyenek a menekülésük érdekébe, ők majd mind megmenekültek.
Ez nagyon jó volt, nagyon nevettem. :D
Köszi
Hűűűha!
Hozzám is szoktak duruzsolni, egyik vállamon az angyal ül, a másikon az ördög.Amolyan tedd meg/ne tedd meg manók..
Manapság erre már egy marék gyógyszert lehet kapni. Gyógyszergyártók nagy örömére.
Mesélj, mit mondott a sátán? Eladtad a lelkedet?
Ha valaki csinálna nekem finom madár tejet, én is eladnám...
További ajánlott fórumok:
- Pánikbetegség - Tapasztalatok. Kinek mi segített?
- Otthonszülők - ki segített, milyen tapasztalataitok voltak?
- Voltál Csernusnál? Segített? Írd meg kérlek hogyan.
- Kinek miben segített az agykontroll?
- Gyógyulásról másképpen! Ha mindent kipróbáltál, mégsem segített.
- Kinek segített a probiotikum minden reggeli hasmenés miatt?