Istenben vagy Sátánban vagy egyikben sem hiszel? (beszélgetés)
Nem tudom mit fog csinálni vele, az is lehet, hogy nem kell neki a lelkem. Valószínűleg az alvilágban fogok kikötni a halálom után.
Egyikben sem hiszek.. 🤷🏼♂️🤷🏼♂️ Isten és Sátán szolgáim lesznek a Másvilágon.
Bocs, de ezzek után konkrétan mibe lettél beavatva?
Azt még csak értem, hogy a lelked felajánlottad a Sátánnak, csak azt nem hogy Ő ha megszerzi mit fog csinálni vele.Vagyis mi vár rád ezekután?
Ja, ès mèg csinàltam egy beavatási szertartást amit a neten találtam.
Kitaláltam egy imafèle szöveget, ès igen, a lelkemet felajánlottam neki. Minden nap szólok hozzá, ès minden nap felakánlom a lelkem.
El sem merem kèpzelni. Engem is hagyott szenvedni mint egy kutyát. De hát mit is vártam tőle amikor hagy a romok alatt meg sárban megfulladni embereket. Pedig állítólag olyan fontosak vagyunk neki,hogy minden hajunk szála nyilván van tartva nàla.
jóisten,hát akkor milyen lenne a rossz.
mondja a fűnyíró cigányom,azért ver engem az isten,mert nem hiszek benne,azért bakkerolta el az istenhívő főorvos a térdműtétemet.ja,őt miért nem tanította meg írni,olvasni?
"légy rossz a jokkal mindig kibasznak"-azt hittem működik ez az elv, de túl jó voltam..
Eddig olyan mindennapi volt a "màr làtom a fényt az alagút végén"-de mióta megéltem durva majd jó dolgokat màs értelmet nyert ez a szólás szàmomra .. már csak a fény felé megyek.. a megérzéseimre nem igen hallgattam :( hagytam magam kihasznàlni, becsapni.. egyedül lenni sötét rossz dolgokon àtmenni depisnek lenni.. megtanultam-tanulom egyedül is boldog lenni..a fény bennünk van meg a jó rezgések..
És hogyan történt a javulás? Imádkoztál a sátánhoz, és jobban lettél? Mit kért cserébe az a jóságos sátán bácsi? A filmekben legalább a lelkedet el kell adnod neki egy ilyen kívánságért.
Ezzel nem a sátán létezését akarnád igazolni?
Nem emlékszem részleteiben, amit valahol olvastam... A Földön egyfajta versengés folyik a lelkekért jó és rossz között - vagy ahogyan a hiedelmeinkkel belénk nevelték isten és sátán között.
Ezek az emberek képzeletében született mesealakok. Ezekkel lehetett magyarázni a jó és rossz történéseket.
A mindenható ès jó Isten nem lètezik,mert ha lètezne,nem lenne háború, földrengès, súlyos betegsègek stb...
Súlyos depresszióm ès kènyszerbetegsègem volt. Most már sokkal enyhèbb mindkettő.
Én már csak a Mikulásban hiszek...-)
E szerint Istenben is hiszel, mert az én olvasatomban az egyik nincs a másik nélkül.
Angyalokban hiszek. :) És még sok másban, már leírtam párszor.
Sziasztok ! Èn jelenleg Sátánban hiszek, mert ő segített, amikor 20 èv istenhit után hozzá fordultam vègső kètsègbeesèsben.
További ajánlott fórumok: