Ismertek -e valamilyen jó hajnövesztőszert? (tudásbázis)
szia!
a de miclént én 4 hónapig használtam, valaki az mondta sokat nőtt a hajam de szerintem 4 hónap alatt magától is nőtt volna ennyit...de valakinek meg nagyon bevált :) nem tudom szerintem ez is hajfüggő!
köszi a választ!!!! jelentkezek ígérem ;)
Szia!
Nem a tenyerembe, hanem egyből a fejbőrre. Itt-ott csinálok választékot, csöpögtetek rá, és bedörzsölöm. Úgy szoktam, hogy először a fejem tetejét, utána oldalt, aztán belehajtom a fejem a kádba, és hátulra is teszek. Nem kell sok belőle.
Jaj, kb. egy hete mondta az egyik barátnőm, akit szintén rábeszéltem a Bánfira, hogy "annyira kellemes illata van" - na, mondom... Viszont a hajpakolásnak nagyon erős illata van, és valamelyest elnyomja!
A de Miclén hajszeszt próbáltad már? Most vettem egy narancssárgát. Állítólag jó.
Sok sikert, és néha jelentkezz!
Üdv!
kedves eszti 85 :)
a 7en elkezdtem a kúrát ! még 1 kérdés , hogyan csepegteted a Bánfit a hajadra? vagy a tenyeredbe öntöd és úgy a fejbőrre,?? és tényleg iszonyúúúú büdös :)
kösziiiii
Szia!
Ez jó kérdés, mert elég "lökött" hajam van, ami - szerintem - a gyógyszeremnek is köszönhető. Amikor elkezd hullani, én is elkezdem használni a Bánfit (többnyire), és nálam úgy van, hogy a hullással egyidőben (ill. amikor éppen elkezdek pánikolni, hogy jesszus, kihullik az összes hajam? :) elkezdenek nőni az új hajszálak, és felgyorsul a hajnövekedés. A hajhullás hamar megszűnik, pár hét után, ilyenkor általában abbahagyom a kúrát, de ha folytatom, hát... kb. 2 hónap után már megjegyzik, hogy sokat nőtt a hajam. Elvileg 3 hónapig ajánlott használni.
Egyébként azt még megjegyzem, hogy a "csodasamponoknál" sokkal jobbak az egyszerűbbek. Én szinte mindent kipróbáltam, mert allergiás vagyok, és a samponok kb. 85%-a csúnyán kiüt, és nem volt szebb a hajam az agyonsztárolt hiper-szuper kozmetikumoktól, mint a kevésbé reklámozottakétól. És az utóbbiaktól nem vagyok tele kiütésekkel, és nem vörös a fejbőröm... Baromi nagy mázlim van a hajammal, és sokan kérdezik, mit használok, hogy ilyen, és rendesen meg szoktak lepődni, amikor nem drága, márkás termékneveket mondok.
Sok sikert a hajnövesztéshez, igyál sokat, mert az is segít, és csak hajad végére tegyél pakolást, különben zsírosodni fog! Aztán majd írj, hogy mi újság!
Puszi
kedves Eszti!
ma megyek és beszerzek minden kelléket amit írtál és várom a csodát :)
neked hány hónap után volt látható a változás? mondjuk azt is tudom hogy ez "hajfüggő":)
Sziasztok!
A Bánfitól csökken a hajhullás, és gyorsabban nő a haj. Van samponban és balzsamban is, de a hajszesz az igazi. Azért használok mellé pakolást vagy balzsamot, mert utálom a szagát, és nekem kicsit szárítja a hajamat.
Úgy csinálom, hogy a fejbőrömbe bedörzsölöm a Bánfit, és rögtön utána teszek rá pakolást. 20-30 percig elég, ha rajta van (ha csak a pakolást teszem rá, azt nem szoktam rajta hagyni). Nagyon alaposan ki kell öblíteni!
Az említett pakolást fodrászkellékesnél vettem. 1 liter volt kb. 7-800ft, de van ennek egy 800 milis változata, annak még finomabb illata van. A nagy kicsit kókuszos. Tejproteines mindegyik, azt hiszem. A hajtőre nem ajánlott tenni, mert zsírosodhat tőle.
Kb. ennyi. :)
Üdv Nektek: Eszti
Sziasztok!
Én is úgy vagyok, hogy nem kell, hogy sürűbb legyen a hajam, csak gyorsabban nőhetne. Ez a Bánfi hajszesz valóban jó erre, kipróbálhatom? És utána kell valami balzsam? Balzsam nélkül büdös?
szia eszti!!!
nekem annyira nem vált be a de miclén hajszesz..már 4.hónapja csinálom a kúrát de nem hiszem h attól olyan sokat nőtt volna (max 5cm...et nőtt a hajam) amit irtál h a bánfi hajszesz mellé használod ezt a kallos latte hajpakolást ezt utána kikell öbliteni? hol tudnám beszerezni??mindenképpen kirpobálom a bánfi hajszeszt:)
Sziasztok!
Ha nem gond, én is hozzászólnék a témához! Nekem annyi hajam van, hogy 3 ember fejére elég lenne, de amikor hullik, az nagyon ijesztő (sokból sok hullik). Epilepszia elleni gyógyszert szedek, amelytől (legalábbis én arra fogom) időnként úgy hullik, hogy marékszám szedem ki a hajat a lefolyóból, az egész ház hajjal van tele, a ruhámról is egy maréknyit leszedek.
A Bánfi hajszeszt melegen ajánlom. Úgy nő tőle, mint a bolondgomba! Pár hónapja vágattam le a csípőig érő hajamat fazonra, erre elkezdett hullani. Most megint mehetek fodrászhoz, mert a hajszesztől megbolondult, és nemcsak a hajhullást akadályozza, hanem istenesen növeszti is a sörényt.
Viszont baromi büdös. Kallos Latte hajpakolást használok mellé, finom és erős illata van. Amikor bedörzsölöm a hajszeszt, rögtön utána vékonyan ráteszem a pakolást is, és csodákat művel, ráadásul elnyomja a szesz szagát.
És a panthenol is jó!
A vitanol c -t használta már vki?
Tapasztalat?
még 1 legutolsó kérdés :) ma megtudtam venni a dm be a demiclént regener tipusut vettem...mennyit szoktál kenni szoktatok kenni a masszírozni a fejbőrbe,????vállih érő hajam van !!!
köszönöööööm
Szivesen :)
Hát nekem még az első üveg se fogyott el, meg van amikor elfelejtem használni, de amugy már látok rajta változást. Már a hajam se hullik tőle.
Nico 19 ! köszönöm a választ:)
és még 1kérdés: mit tapasztaltál?? gyorsabban nőtt a hajad,,??? vagy változott valami?????
A bojtorjánggyökér teát iszod vagy áztatod a hajad vagy kened a fejbőröd és kb. milyen arányban főzöd meg???
Egyébként én most csalán tea+levendula +rozmaring főzetbe áztatom a hajam hajmosás után....majd beszámolok, hogy mi lett:-)
sziasztok!!!
hol lehet kapni de miclén hajszeszt???
gyógynövényboltba nem hallottak róla,,,,:(
rossmanba sem....
KÖSZII
varga hajcsepp
szülés utána aderékig érő hajam majdnem fele kihullott, egy tubussal ráfujtam kb 2 hónap altt és több hajam van mint előtte volt, most kb olyan 10 centisek és anniy van, hyg nem tudtam vele mit kezedeni be kellett hullámositsam mert a sok "rövidebb" haj állandóan felállt és szarul nézett ki.
Régen szedtem minden féle bogyót de ehhez képest minden msá egy szar.
Lányok,én bojtorjángyökér-teát használtam és nagyon jó volt.Maria Treben egyik könyvében tanácsolja, hogy ezt a főzetet használjuk,mert nagyon jól megerősíti a hajszálakat, aktivizálja a fejbőr.Ő azt javasolja, hogy frissen szerezzük be a növényt, de lássuk be, ez a panel 5. emeletén nehezen megy.Időnként lehet kapni ilyen bojtorjángyökér-teát, én speciel Miskolc sétálóutcáján vettem anno a Levendula nevű gyógynövényesben.Az ára csekély.
És nem apróbojtorján, mert az egy tök más növény. :-D
Sziasztok!
Nekem is az volt a problémám, hogy nagyon nem akart nőni a hajam, ami köszönhető volt a sok festésnek és szőkítésnek, de kb olyan fél éve kezd rendbejönni a hajam. Nekem tapasztalatom a Bánfi samponnal volt, nagyon hullott a hajam ezért használtam, arra tökéletesen jó volt, a növekedésről nem tudok véleményt mondani, mert nem is figyeltem, valamin rövid ideig használtam. Viszont a szeszről sok jót hallottam. Nekem ami most bevállt az a Biovanne kapszula, nem vészes az ára sem, és használ. Tele van vitaminokkal ami a szervezetnek csak jó!! Még a szempillám is nőtt tőlle:) De tény hogy mellékhatásként megjönn az étvágy tőle, nekem mondjuk ez is pozitív:) Holnap pedig elkezdem a hajszeszt használni, remélhetőleg Júniusra még nő 6-7centit a hajam:)
Na ezt kiprobalom en is, majd kuldetek ki anyosommal. Koszonom a valaszt
Udv: Gina
További ajánlott fórumok:
- Szülni valamilyen autoimmun betegséggel
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Van valamilyen fóbiád, iszonyod, undorod?
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Milyen hajnövesztő szereket ismertek? Érdekel mindenféle..
- Melyik hajnövesztőszer a legjobb? Milyeneket ismertek?