Ismeritek, használjátok a Kék-Lukács termékeket? (tudásbázis)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Időközben sikerült beszereznem, de mivel az összetétele titkos, csak a hatóanyagokat lehetett kideríteni, így sajnos utólag tudtam meg, hogy ami van benne, az most a várandósságom és a szoptatás alatt nem 100%-ig biztonságos (mert ugye kismamákon nem végeztek velük kísérleteket, én meg paramami vagyok:)
Ezért vagy elteszem a kenőcsöt a szoptatás utánra, vagy ha esetleg valaki szeretné, annak szívesen továbbadom, ha megkeres privátban. 2016 februárjáig jó.
Vírus okozta bőrelváltozásokra, emyleket már többször leégettek, de újra és újra, kamatostul tértek vissza. rengeteg pénzem elment már ezekre a lézeres leégetésekre, legutóbb meg is mondta az orvos, hogy ezt nagyjából életem végéig így lesz, időről időre ismételni kell a kezelést. természetesen belsőleg is próbáltam már kezelni immunerősítő természetes szerekkel is, gyógyszerekkel is.
Nem hiszem, hogy a KÉk Kenőcs csodaszer, de mégis, közel sem kerül annyiba egy tégyely, mint egy kezelés, és a gyártó szerint volt már visszajelzés arról, hogy leszárította a haosnló elváltozásokat. egy próbát megérne nekem annyi minden után (teafa, vérehulló fecskefű, és még sorolhatnám).
Köszönöm a válaszokat.
Igyekszem valamilyen megoldást találni.
A híres-nevezetes Kék-Kenőcs úgy tudom, állatgyógyszernek lett nyilvánítva, ezért csak vényre állatorvostól lehet beszerezni. Ez elég nagy nehézségekbe ütközik nálam, mert egyetlen állatom a sarokban a pók, még ürüggyel sem tudok szerezni belőle.
Van azonban nagyon sok más termék is, ami könnyebben hozzáférhető, ezekkel vannak tapasztalatok?
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek az ÖKONET termékeket?Vélemény?
- Infacol nevű szert ismeritek, használjátok?
- Ismeritek a ganoderma termékeket? Pl. a lingzhi kávét?
- Ismeritek a "The Body Shop" termékeket? Tapasztalatok?
- A Biotherm termékeket ismeri/használja valaki? Érdemes kipróbálni?
- Ismeritek a juhar szirupot és hogy használjátok?