Használja valaki a La Roche Posay termékeket problémás bőrre? (beszélgetés)
Szia! én most kezdem el használni a la roche-posay termékeket és azon belül a lipikar-t! Sajnos atiopiám van (ami csak most jutott a tudomásomra egy magán bőrgyógyásznál) és csak ez az egyetlen egy olyan termék ami rendben tartja a bőrömet! Nagyon tudom ajánlani! Ha még érdekel ez a dolog akkor ezen a honlapon tudsz tájékozódni!
Üdv: Andi
A LRP Effaclar termékek érdekelnének nagyon. Főleg a hidratáló krém és a habzó arctisztító. Már rengeteg krémet kiprÓbáltam és rengetegféle arctisztítót de egyik sem használt különösebben ..
Ha valaki esetleg próbálta ezt a terméket és bevált neki az írjon!
engem elsősorban arctisztító érdekel mert nemsokára el fog fogyni az arctisztítóm és nem szeretnék olyat venni ami most van. Na meg krém sem ártana...
az alapozója árban mennyi?
Sziasztok!
Zsíros,mitesszeres bőröm van, néha 1-2pattanással tarkítva.Azonkívül a bőröm felszíne kissé egyenlőtlen is. Jelenleg Bioderma termékeket használok de nem vagyok megelégedve vele teljesen.Ezért gondoltam a La Roche Posay-ra de mivel ez sem túl olcsó így érdekelnének a vélemények róla.
További ajánlott fórumok:
- Kézműves termékeket kedvelők gyertek!
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- Szemölcs ellen mit használjak?
- Ismeritek, használjátok a Kék-Lukács termékeket?
- A Biotherm termékeket ismeri/használja valaki? Érdemes kipróbálni?
- Használja valaki az Eveline arcápoló termékek közül a problémás bőrre való krémet, arctisztítót?