Ismeritek az Ikariam nevű netes játékot? (beszélgetős fórum)
Ez a játék valóban ingyenes?
Mint például a Kapi hospital,Én kicsi tanyám,stb..?
Sziasztok , van az alfan , bétan , gamman , 8-10-6 városbol álló accountom 900-1millió -és 500 ezresek eladok vagy cserélném öket
-farmaramas farmra ami 80 -szinten vagy a feletti , vagy érdekel még g.ladiatus acc ami legaláb 95 szinten van , vagy shakas fidget acc ami 110 szint feleti érdekel akinek van bármelyik írjón és mehet a csere
Szia!
Jól megy a sorom! Szépen fel fejlesztettem a városkát!
Elismert toborzó tiszt lettem és benne vagyok minden csatában! Persze az ésszerűség határán belül! :)
Veled mi újság van? :)
Á
Tudom! Akkor is itt voltam, csak más néven drága! :)
Coline! Rémlik? :)
Tavaly májusban házasodtunk össze, de még 2008-ban kijöttem.
Priviben megírom az Ikariamos dolgot.
Egyiken sincs! :) Legyen az, amelyiket te jobban szeretted! :)
Makó! :) Hát az itt van egy köpésre! :) Mikor férjhez mentél, akkor költöztél el onnan? :)
Most nézem, hogy te a földim vagy:)) Én Makóról vagyok. Vagyis voltam, már nem ott élek, de a családom igen.
Azért kérdezem, hogy melyik kellene, mert egy világban csak egy accountod lehet. Zétán vagy Thétán van városod?
Szia!
Melyik kell?
Hát én elfogadom, ha neked nem kell! :)
De azért sajnálom! :)
Átadnám valakinek az accountomat, Zétán 5 várossal, Thétán 6-tal, kb. 300.000 és 100.000 ponttal.
Ha valakit érdekel, írjon privibe.
Sziasztok!
Kivel mi történt az elmúlt időszakban?
Igen?
Mi a városod neve ha megkérdezhetem ? :)
Sziasztok van valaki a Zetán?
:)
További ajánlott fórumok:
- Nem tudtok valami jó netes játékot?
- Szeretnék egy jó internetes játékot, tudnátok ajánlani?
- Ismeritek az Ébresztő madárijesztő játékot?Szeretném a 2, 5 éves kisfiamnak megvenni, de nem tudom, hogy érdemes-e:)
- Lego Hero Factory játékot ismeritek a lego weboldalán? Segítség kellene
- Singels 2! Nemrég kezdtem el játszani a Singels 2 játékkal, és elakadtam egy kicsit. Segítsetek, ha ismeritek a játékot!!!!!
- Ismeritek a BiteFight játékot?