Ismeri valaki Debrecenben Dr.Rahmani Mohammad Tajeb idegsebészt? (tudásbázis)
Idült vesemedence gyulladás következtében a gerinc L.I-II. csigolyák közötti porcanyag elpusztult, sem járni, sem ülni nem tudtam. 74 éves vagyok. Rahmani doktor úr a DEOEC Idegsebészeti Klinikáján f.év júl.21-én TH.XII-L.III.szinten csavaros-rudas fixációs műtéttel tehermentesítette a beteg részt és így lehetővé tette a porcanyag újraképződését. Azóta testsúlyo újra gyarapodik, szépen járok és gyógyulok. Az életemet mentette meg.
A doktor úr nagy elfoglaltsága mellett a műtét előtt és után is szakított időt a nagyon közérthető és világos magyarázatra és szerény kedves emberi magatartásával a félelmemet eloszlatni.
Kiváló szakértelméről és emberi magatartásáról csak felsőfokon tudok nyilatkozni.
Isten áldja meg őt s adjon Neki jó egészséget!
Kádár Tibor
Gyors gyógyulást kívánok neked!
Köszi! :)
Pénteken megírom!
Sok szerencsét nektek is!!
Én a kisfiamnak keresgéltem. Szintén csak tologatják, senki sem vállalja fel. Pedig kell valaki, aki követi, aki elvállalja, hogy kinevezem magamban a kezelőorvosának. Már csak annak hiszek, aki személyesen ajánl orvost, mi is jártunk már sok helyen.
Nekem ma ajánlottak egy másik idegsebészt, őt fogom megkeresni, beszélek vele. Eddig nem vette fel a telefont, de próbálkozok.
Bepipáltam a fórumot, kíváncsi vagyok a tapasztalataidra.!
Nagyon hosszú történet...
4 hónapja tologatnak ide-oda gerincsérvvel.Most már mindkét csípőm is fáj,sántikálok.Kolléganőmet ő műtötte,így ajánlás alapján hozzá kértem beutalót:Jó lenne már valamilyen módon pontot tenni a végére,mert mennék vissza dolgozni,de így nem tudok.
És Te miért keresel idegsebészt?
További ajánlott fórumok:
- Ki szeretné ha Debrecenben tartanánk egy hoxás találkozót?
- Hol van Debrecenben jó turi? Baba/gyerekruha kellene, ami nem túl drága
- Mennyire reális a bruttó 200.000 Ft-os fizetés Debrecenben?
- Miért nehéz barátot találni Debrecenben?
- Hova érdemes költözni? Debrecenben melyik a legjobb, úri környék? Belváros, téglaházak vagy hol van a menő környék?
- Tud valaki jó fogorvost Debrecenben, aki normális és nem túl drágán dolgozik?